Teški počeci ex-yu fenomena

Brena je odustala od faksa zbog 'Slatkog greha' i vozila je trošni auto: 'Došla si s nekim raspalim automobilom i nekim koferom vezanim konopcem'


Barbara Marinović
14.03.2019.19:30
Brena je odustala od faksa zbog 'Slatkog greha' i vozila je trošni auto: 'Došla si s nekim raspalim automobilom i nekim koferom vezanim konopcem'
Foto: CROPIX

sažeto

Saša Popović otkrio je da je Brena stigla u 'Slatki greh' kao studentica s financijskim problemima


Barbara Marinović
14.03.2019.19:30

Početaka karijere Lepa Brena rado se sjeti, a sada su isplivali i neki novi, dosad nepoznati detalji. Naime, na snimanju emisije 'Grand Specijal' njezin kolega i poslovni partner Saša Popović s Brenom je vodio 'okršaj' i otkrio tajne iz prošlosti. Tijekom emisije bio je gostima ponuđen i glazbeni kviz, a na pitanje kojoj grupi su pripadali i Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, Brena je dala točan odgovor, rekavši da su oboje svirali u 'Divljim jagodama'.

'Breno da ovo nije znala, odmah bi bila izbačena iz emisije. Brena je bila rokerica. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu '78. godine, ja pitao ima li neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni? Kažu mi ima jedna rokerica! A Brena k'o Janis Joplin, kad se pojavila ovakva ispred mene...', ispričao je Popović.

'Ja sam odlično zarađivao, a ti si pjevala na veselicama za sto dinara'

'Od tebe nije teško biti ni veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54', rekla mu je Lepa Brena. Saša se nije dao. 'U ono vrijeme, kad ja stanem na novčanik, bio sam puno viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pjevao, svirao, vodio Slatki greh, a ti si pjevala na igrankama za sto dinara'.

 
 
 
View this post on Instagram

16.03.’19.😍❤️Kopaonik💋👍#hajdedasevolimo #srecnazena #udjislobodno #bolisineprolazis #zarjevaznodalsepevailipjeva

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 9, 2019 at 11:09am PST

'Došla si s raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan konopcem'

Brena je sve demantirala i rekla da je tada zarađivala 300 tisuća dinara tjedno, ali potom otišla na studiranje. 'Ti zarađivala 300 tisuća dinara? Hej, kad si došla u 'Slatki greh' s nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan konopcem. Dođe i ja joj kažem: Dobro Breno, trebaš nastupiti, idi kupiti neku garderobu'.

Bila je tada 1980. godina, a Brena je odgovorila zašto je tada bila u navodnoj besparici. 'Ne varam nikoga. Pjevala sam u Brčkom i zarađivala tjedno 300 tisuća dinara, a onda sam upisala u rujnu turizam na Prirodoslovno - matematičkom fakultetu, a onda u travnju počela pjevati za 'Slatki greh'. Šest mjeseci sam studirala', rekla je pjevačica. Sve ostalo je postala povijest. Posvetila se nakon toga u potpunosti karijeri i s 'Slatkim grehom' pokorila tržište bivše države.

 
 
 
View this post on Instagram

Sydney❤️👍Fantasticno vece💋❤️👍#hajdedasevolimo #srecnazena #udjislobodno #bolisineprolazis #zarjevaznodalsepevailipjeva

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jan 28, 2019 at 5:22am PST

Lepa Brena

Saša POpović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter