Ljubavna priča Ane i Renea

Bračna sreća traje 13 godina, zajedno su pokrenuli i biznis, a glumac za svoju ženu kaže samo da je idealna


Ines Madunić
26.05.2019.10:00
Bračna sreća traje 13 godina, zajedno su pokrenuli i biznis, a glumac za svoju ženu kaže samo da je idealna
Emica Elvedji/Cropix

sažeto

Zagrebački glumac Rene Bitorajac već je 13 godina u braku s Anom s kojom ima dvoje djece


Ines Madunić
26.05.2019.10:00

Rene Bitorajac nikad nije bio čovjek koji će puno pričati o svom privatnom životu u medijima. Prije nego što je našao ženu svog života znalo se da je bio u vezi s Lanom Klingor. Ona je tada još bila pjevačica E.T.-a, a prve dvije godine svoju su vezu skrivali. Uporno su govorili da su samo dobri prijatelji. Nakon tri godine veza je pukla, no ostali su u dobrim odnosima i kasnije čak u seriji "Naša mala klinka" glumili zaručnički par.

A u stvarnom životu Rene je također pronašao ljubav. Prije 13 godina vjenčao se s Anom Zoricom, koja je tad imala 24 godine i bila apsolventica. Rene je od nje stariji 11 godina, no to nikad nije bio problem u njihovoj vezi.

Bruno Konjević/Cropix

Ubrzo nakon što se saznalo da su zajedno, počele su priče kako će se par vjenčati, kao i da će to biti tajno vjenčanje, bez ikakvih informacija za medije. Tako je i bilo.

Ana je tad bila trudna i vjenčali su se kod matičara, a tulum i vjenčanje u crkvi odlučili su odraditi nakon što im se rodi prvo dijete.

Bilo je to krajem 2006. godine. Sin Gabriel rodio se 2007. godine, a na ljeto su priredili feštu za svoje prijatelje u vikendici u Gorskom kotaru.

Simbolično su izmijenili zavjete pred "svećenikom" Vedranom Mlikotom, Reneovim kolegom glumcem.

Tri godine poslije par je dobio kćer Larisu, a Rene je oba puta bio prisutan na porodu.

"Ne bih mogla ni zamisliti da ga nije bilo. Oba puta sam loše reagirala na epiduralnu pa mi je strašno pomoglo da je netko tako blizu mene s riječima utjehe. Prvi put je zbog porođaja otkazao generalnu probu u kazalištu, a drugi put je pobjegao sa snimanja. Sada s porođaja imamo snimke napravljene mobitelom, fotoaparatom i kamerom, i što je najvažnije − zajedničke uspomene dolaska na svijet naših najmilijih", rekla je Ana.

Srđan Vrančić/Cropix

Glumac je posvećen djeci i svaki slobodan trenutak provodi s njima.

"Od svih uloga odigranih u životu, uloga tate mi je glavna uloga. Tu se ne bih zadovoljio nagradom za glavnu mušku ulogu nego nagradom za životno djelo", rekao je Rene.

Što se tiče braka, tu je uvijek tajnovit. Njegova supruga nije javna osoba i ne planira biti, a tek povremeno se pojavi s njime na nekim eventima. Na pitanje u čemu je tajna sretnog braka svojedobno je rekao:

"U neiznošenju prljavog veša! Šalim se. Ma nemam pojma. Jednostavno ako imaš sreće, zbilja možeš naići na sebi srodnu dušu. Moja srodna duša je pozitivna, vesela, brižna majka i zato je voljena žena. Na kraju, ja sam jedna prekrasna topla osoba, prepuna razumijevanja, ha ha ha..."

Koliko se dobro slažu pokazuje i činjenica da su imali i zajednički biznis. Ana je otvorila igraonicu za djecu koju su nazvali "Bitange & Princeze".

"Odgojiteljica sam po struci i iz čiste ljubavi odlučila sam otvoriti prostor za proslavu rođendana za djecu do 12 godina. Ime serije u kojoj glumi Rene pokazalo se odličnim i za rođendaonicu", rekla je Ana. Rene je također imao veliku ulogu u tome - on i njegove kolege često su imali programe i radionice glume za djecu.

Tomislav Krišto/Cropix

"Posao je cvjetao. Ja sam u tom istom prostoru tada imao 80 klinaca u dramskim grupama koje su vodili diplomirani glumci, a rođendaonica je bila vrlo popularna. Međutim, biti svoj na tuđem, mislim pritom na najam, je nešto što me definitivno sputavalo da napredujem. Tako da je lekcija zapravo, svoj na svome. Zato se i dogodila 'Luda kuća'", objasnio je Bitorajac zatvaranje igraonice i otvaranje kazališta s Brankom Đurićem Đurom.

ljubavni par

ljubavna priča

Rene Bitorajac

Ana Bitorajac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter