Meghanin otac opet 'udara'

'Bojim se da nikad više neću vidjeti svoju kćer, ona i Harry su me blokirali'


Ines Madunić
05.07.2018.09:20
'Bojim se da nikad više neću vidjeti svoju kćer, ona i Harry su me blokirali'
Getty Images

sažeto

Thomas Markle ponovno pomalo sramoti svoju kćer, vojvotkinju od Sussexa


Ines Madunić
05.07.2018.09:20

Prvo je platio paparazzima da ga fotkaju dok istražuje kraljevsku obitelj na internetu, onda nije došao na vjenčanje svoje kćeri Meghan Markle i princa Harryja, zatim je ponovno uzeo novac za intervju, a Thomas Markle sad je opet glavni u tabloidima.

Navodno radi na tome da poboljša svoj odnos sa sinom Thomasom Jr. s kojim se nije vidio sedam godina. Thomas Jr. prije vjenčanja pljuvao je po Meghan i napisao otvoreno pismo princu Harryju u kojem ga moli da se ne vjenča s njegovom polusestrom.

Također, čini se da Meghanin otac misli da je uništio svoj odnos s njom.

"Nisam razgovarao ni s Meghan ni s Harryjem jako dugo. Mislim da su me blokirali. Ne znam hoće li me doći posjetiti. Rekao sam joj da ne dolazi kad sam bio u bolnici. Mislim da sam uništio taj odnos jer nisam došao na vjenčanje", izjadao se Thomas svojim prijateljima.

Markle je rekao kako nije došao na vjenčanje jer je pretrpio srčani udar, a za to je okrivio upravo sina Thomasa Jr. i kćer Samanthu koji su javno vrijeđali Meghan. Zbog njegovog nedolaska do oltara je vojvotkinju od Sussexa vodio princ Charles.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

Thomas Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter