Karijera i privatni život procvjetali

Boemski neuredan život ostavio je iza sebe, alkohol nije dotaknuo deset godina, a sve je podredio jednoj osobi


Ines Madunić
17.03.2019.19:30
Boemski neuredan život ostavio je iza sebe, alkohol nije dotaknuo deset godina, a sve je podredio jednoj osobi
Bruno Konjević/Cropix

sažeto

Hrvoje Kečkeš prošao je kroz teško razdoblje, no danas je sretan i sve mu ide od ruke


Ines Madunić
17.03.2019.19:30

U filmu "Mali" Antonija Nuića, koji je nedavno došao u kina i prošle godine osvojio Zlatnu arenu na filmskom festivalu u Puli glumi i Hrvoje Kečkeš.

Jedan od naših najboljih glumaca proslavio se najviše ulogom Kaze u sitomu "Bitange i princeze", a prije toga imao je uspješnu karijeru u Kazalištu Kerempuh. Tamo je i danas član ansambla, a pojavio se u serijama "Stipe u gostima", "Počivali u miru" i "Nemoj nikome reći".

Dragan Matić/Cropix

Redovno se pojavljuje i u filmovima pa smo ga gledali u "Ne dao bog većeg zla", "Tu", "Karauli", "Pjevajte nešto ljubavno", "Kaubojima" i "Ti mene nosiš".

Glumac je i voditelj na Narodnom radiju, gdje vodi "Jutarnji klub".

Prije desetak godina priznao je kako je imao problema s alkoholom te je završio na liječenju od ovisnosti. Jedan je od rijetkih glumaca koji su to priznali i o tome u javnosti pričali.

"Shvatio sam da moram prestati nanositi bol sebi i najbližima te sam nakon niza godina i nekoliko pokušaja čvrsto odlučio da ću se ostaviti tog poroka. A ako je čovjek ustrajan, i ako se sve posloži, to postane najlakša stvar na svijetu. Kad sam ušao u apstinenciju, u kojoj sam i danas, shvatio sam da se ne mogu i ne želim izolirati, promijeniti društvo ili, nadajbože, posao. Nisam htio živjeti pod staklenim zvonom i strahovati hoće li vrag negdje iskočiti. Uspio sam postati imun pa sada niti ne primjećujem kad netko konzumira alkohol. Vatreni sam navijač Dinama i naše nogometne reprezentacije, ali ja na tribinama umjesto piva pijem colu zero", rekao je za Gloriju.

Uvijek je isticao potporu cijele obitelji, pogotov supruge Vedrane, s kojom je u braku 20 godina. Imaju jednoipolgodišnju kćer Mišu, kojoj Hrvoje posvećuje sve slobodno vrijeme.

Livio Andrijić/Cropix

"Svi govore da roditeljstvo mijenja život, ali ja to tako ne doživljavam. Relativno kasno sam postao tata pa osjećam da sam na to bio spreman. Ne mislim da sam se zbog toga morao ičega odreći, upravo suprotno, kći je moje najveće blago. Svaki slobodni trenutak provodim s obitelji, a sretan sam i što Miša i ja imamo sličan bioritam. Oboje, naime, volimo odspavati nakon ručka, a taj san mi je sad kad ustajem u pet - najslađi", rekao je glumac.

Osim druženja s obitelji, posljednjih se godina posvetio i zdravom životu. Oduvijek je strastveni navijač i rekreativno igra nogomet, a osim što jednom tjedno odigra s dečkima utakmicu, nekoliko puta tjedno ode u teretanu.

glumac

ovisnost o alkoholu

Hrvoje Kečkeš

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter