Kakva omaška!

Blogerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi


Barbara Marinović
03.08.2018.10:25
Blogerica Sonja Kovač objavila cjenik svojih usluga - i prilično će vas iznenaditi
Screenshot/Instagram

sažeto

Sonja Kovač jedna je od najuspješnijih hrvatskih influencerica, a njen utjecaj na društvenim mrežama itekako košta zainteresirane suradnike


Barbara Marinović
03.08.2018.10:25

Kakva nesretna omaška! Blogerica Sonja Kovač slučajno je nakratko na svom InstaStoryju objavila ovih dana svoj cjenik. Očito je slala poslovnu ponudu u koju je zainteresiranim poslovnim partnerima slala dvije varijante suradnje i cijene za istu. Radi se o suradnji za tri mjeseca, a za koju je Sonja ponudila suradniku cijenu od 51 500 kuna s popustom, bez popusta cijena se penje na preko 60 tisuća kuna.

U to su, između ostalog, uključeni jedan post na blogu u cijeni od 7000 kuna te Giweaway na Instagramu - koji košta devet tisuća kuna. Za dobar dogovor ponudila je i gratis od četiri objave na InstaStoryju sa swipe up linkom proizvoda za direktnu kupnju.

Screenshot/InstaStory

Imala je Sonja dvije varijante pa je ponudila i alternativu, također za suradnju od tri mjeseca. U nju je uključena jedna mjesečna objava, tri posta na Instagramu i šest InstaStoryja za 19500 kuna. YouTube vlog u kojem se Sonja posvećuje samo brandu s kojim surađuje koštao bi 6500 kuna, a Giveaway na Instagramu, kako je već navedeno - 9000 kuna. Za taj, manje intenzivan posao, naplatila bi 35 tiusća kuna, uz dvije gratis objave na InstaStoryju. Plaćanje se vrši, navela je, na mjesečnoj bazi, izdavanjem računa, a preko njezinog obrta. Dugo se pričalo i nagađalo koliko blogerice zarađuju reklamiranjem raznih brandova, a sada je, čini se, sve jasno. Cure od tog posla zaista dobro žive, no naravno, ne mogu svi tražiti ovakve svote. Sonja Kovač, nekadašnja glumica, ipak ima impresivnu brojku od 308 tisuća pratitelja na svom Instagramu. 

Sonja Kovač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter