Jako zrelo

Bivši zaručnik Kylie Minogue napisao pasivno-agresivan post o njihovom prekidu: 'Smiri se, nije ništa osobno'


Ines Madunić
04.04.2018.12:25
Bivši zaručnik Kylie Minogue napisao pasivno-agresivan post o njihovom prekidu: 'Smiri se, nije ništa osobno'
Profimedia

sažeto

Australska pjevačica pričala je o tome kako ju je prekid s glumcem slomio, a on joj se, izgleda, obratio na društvenim mrežama


Ines Madunić
04.04.2018.12:25

Pjevačica Kylie Minogue (49) u intervjuima je pričala o prekidu sa zaručnikom Joshuom Sasseom (30) te otkrila kako je doživjela živčani slom.

"Morala sam se ponovno izgraditi fizički i mentalno", rekla je Kylie. Britanski glumac nakon nekoliko njezinih intervjua u kojima je pričala o njihovoj vezi na Instagramu je objavio prilično pasivno-agresivan post.

Uz citat "Što god ti se događa moraš znati i uvijek zapamti: Nije. Ništa. Osobno.", Joshua je napisao i nekoliko svojih riječi koje su, čini se, upućene upravo Kylie, iako se na prvi pogled čini kao općeniti motivacijski govor.

"Ništa nije osobno. Kad ti krov prokišnjava, kad izgubiš posao, kad izgubiš nekoga iz svog života - ništa od toga nije osobno. Dio si svemira kao što je val dio oceana. Nije osobno kad je riječna obala erodirana ili kad hrast padne tijekom oluje. To je samo priroda života, usponi i padovi. Nemoj se držati za to - čim prestaneš pokušavati kontrolirati sve, vratit će ti se i tada ćeš shvatiti da ništa od toga nije važno - i tad možeš nastaviti sa svojim životom bez te težine na svojim leđima", napisao je Joshua uz hashtagove "pusti", "nije osobno", "inspiracija" i slično.

Glumac je s Kylie bio u vezi dvije godine, zaručili su se u veljači 2016. godine, a prekinuli prošle godine.

"Nikad nisam mislila da ću se udati. Mislim da brak nije za mene", rekla je Kylie nedavno.

Instagram

ljubavni par

prekid veze

kylie minogue

Joshua Sasse

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter