Ecclestone drama

Bivši muž bogate Hrvatice varao je na testovima za drogu kako bi mogao viđati njihovu djecu, ne može ni dana bez kokaina


Ines Madunić
16.06.2018.21:00
Bivši muž bogate Hrvatice varao je na testovima za drogu kako bi mogao viđati njihovu djecu, ne može ni dana bez kokaina
Profimedia

sažeto

Poduzetnik je navodno sudu davao uzorke urina koji nisu njegovi dok je trajao proces razvoda od Petre Ecclestone


Ines Madunić
16.06.2018.21:00

Njihov je razvod bio jedan od najskupljih u Velikoj Britaniji, a podijelili su bogatstvo vrijedno pet milijardi funti. No, čini se da je James Stunt varao sud na testovima za drogu dok se rastajao od Petre Ecclestone, i to kako bi dobio veća prava na viđanje njihovo troje djece.

Njegov bivši tjelohranitelj Justin Kalnutis tvrdi kako je Stunt sudu davao uzorke urina koji su bili njegovi i njegovog prijatelja.

"Morao je pokazati da nije na drogama kako bi mu dopustili da viđa djecu. Meni su dali 150 funti kako bih dao čisti uzorak urina te su me tražili da pitam prijatelja da učini isto. U to je vrijeme on uzimao kokain redovno te pušio crack", izjavio je Kalnutis.

U pravnoj bitci Petra je dobila puno skrbništvo nad njihovom kćeri Lavinijom (5) te blizancima Jamesom i Andrewom (3), no sud joj je naložio da mora dopustiti Stuntu da provodi više vremena s njima. Doduše, dozvoljeno joj je preseljenje u Los Angeles.

Profimedia

Za vrijeme procesa Petra je tvrdila kako je najveći razlog razvoda to što se Stunt drogira te se njegovo ponašanje zbog toga drastično promijenilo. Njegov odvjetnički tim protuargumentirao je kako Stunt droge "uzima rekreativno i može prestati kad god poželi". Zatim su objavili kako je otišao na test za droge - a čini se da je čisti uzorak došao od tjelohranitelja Kalnutisa.

Kad su ga ponovno pitali da to učini odbio je jer je uzeo neke suplemente koji bi se vjerojatno vidjeli u uzorku urina. Zatim su ga zamolili da pita nekog od svojih prijatelja da učini isto.

Njegov prijatelj je pristao i isto dobio 150 funti, dok su Kalnutisu dali još 50 zbog pomoći.

Tjelohranitelj, koji je za Stunta radio pet mjeseci, kaže da je poduzetnik koristio kokain, koji je trljao u desni jer bi mu od šmrkanja curila krv iz nosa, a često je pušio cigarete čije je filtere umakao u crack.

Kalnutis je dao otkaz jer mu Stunt nije isplatio sve što je odradio, a njegovu priču oko poduzetnikovog drogiranja potvrdila su još četiri bivša zaposlenika.

razvod

kokain

droge

Petra Ecclestone

James Stunt

Crack kokain

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter