Svi su pozvani

Bivša žena seksi zatvorenika u striptiz klubu slavi svoj razvod, a on je dobio dijete s drugom


Ines Madunić
13.06.2018.19:00
Bivša žena seksi zatvorenika u striptiz klubu slavi svoj razvod, a on je dobio dijete s drugom
Profimedia

sažeto

Melissa Meeks osvećuje se bivšem koji ju je ostavio zbog mlade nasljednice


Ines Madunić
13.06.2018.19:00

Prošli tjedan Jeremy Meeks (34) objavio je kako su on i Chloe Green (28) dobili sina Jaydena, a njegova se bivša supruga sad odlučila osvetiti.

Melissa Meeks (38) na Instagramu je objavila bizarnu pozivnicu za svoj službeni tulum na kojem će proslaviti razvod od najseksi zatvorenika.

Medicinska sestra na pozivnici je obučena u seksi donje rublje, a na ruci ima lisice. Tulum će biti 30. lipnja u Crazy Horseu, striptiz klubu u Las Vegasu.

Mnogi su komentirali kako to nije baš dostojanstveno, no nju to ne zabrinjava previše.

Jeremy ju je ostavio nakon što ju je vrlo javno prevario s Chloe Green, bogatom nasljednicom. Melissa, koja s njim ima sina, to je saznala kad i ostatak svijeta - kad su fotografije objavljene u medijima.

U nekoliko intervjua koje je dala nakon svega rekla je kako je pobacila od stresa nakon što je vidjela te paparazzi fotografije te kako se nadala da će se ipak pomiriti.

Nekoliko dana nakon što se vratio iz Turske, gdje su snimljene fotografije, rekao joj je da želi razvod i da mu je žao što je na takav način saznala za sve, ali onda je došao ponovno u njihovu kuću.

"Išli smo na plivanje s djecom, a on se kasnije otišao otuširati. Bilo je puno emocija, jedna stvar je vodila drugoj i spavali smo zajedno. Rekao mi je da nikad nije spavao s Chloe te da će doći sutradan da razgovaramo. Međutim, sutra je došao po svoje stvari i otišao. Ubrzo su mi došli papiri za razvod", rekla je Melissa.

Također je otkrila da misli da Chloe Green "nije ništa posebno" te je uvjerena da je Jeremy s njom zbog njezinog novca. Njezin je otac vlasnik Topshopa i još nekoliko tvrtki te se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na oko pet milijardi dolara.

razvod

tulum

Jeremy Meeks

Chloe Green

seksi kriminalac

Melissa Meeks

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter