prošla kroz kalvariju

Bivša missica godinama je pokušavala održati obitelj na okupu, zbog stresa je gubila kosu, a na kraju se slomila zbog djece: 'Kćer me molila da se razvedem'


100posto
10.11.2019.14:00
Bivša missica godinama je pokušavala održati obitelj na okupu, zbog stresa je gubila kosu, a na kraju se slomila zbog djece: 'Kćer me molila da se razvedem'
Duje Klarić/Cropix

sažeto

Suzana Žunić godinama je trpjela izvanbračne izlete tadašnjeg muža Igora Štimca


100posto
10.11.2019.14:00

Splićanka Suzana Žunić 1988. godine postala je Miss Jugoslavije i jedna od većih zvijezda tadašnje države. Suzana se bavila rukometom, a zapela je za oko sugrađaninu i tada perspektivnom mladom nogometašu Igoru Štimcu.

On je tada bio zvijezda jugoslavenske juniorske nogometne reprezentacije koja je 1987. odnijela zlato na svjetskom prvenstvu.

Jakov Prkić/Cropix

Izgledali su kao savršen par godinama, no ispod površine nije bilo tako idealno. Uskoro je to postalo jasno i cijeloj javnosti kad je otkriveno da je Štimac varao Suzanu s Alkom Vuicom.

Nakon skandala na Braču, kad je Vuica u diskoteci Faces zalila Štimca šampanjcem, a on ju izbacio van - a sve se to događalo pred očima Suzane - mnogi su se pitali zašto bivša missica ostaje s njim.

Tad su već imali troje djece i to je bio logičan odgovor. Suzana se godinama trudila održati obitelj na okupu, bez obzira na Alku i sve druge Igorove ljubavnice kojih je bilo u 19 godinama.

Jakov Prkić/Cropix

"Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumijem kad sam i dalje s njim, neki su me i žalili, a što mi najviše smeta, neki me i dalje žale. Mnogi oko mene nisu mogli shvatiti zašto se ne razvodim i zašto živim u takvom braku, osuđivali me iako nisu znali pravu istinu, niti su znali koliko je teško raskinuti brak u kojem su djeca. Pogotovo djeca koja su u pubertetu i koja mogu biti povrijeđena", rekla je Suzana za Gloriju.

Ispričala je i kako mu je oprostila aferu s Alkom jer ga je voljela, a njihovo najmlađe dijete tada je imalo samo godinu dana.

Gotovo dva desetljeća trajao je taj brak, a konačno je puknuo 2009. godine.

Jadran Babić/Cropix

"Dva mjeseca nakon što se Igor u siječnju 2009. zauvijek odselio iz zajedničkog stana na Bačvicama, mlađa kći Dea, gledajući me jedno jutro kako zamišljena i odsutna sjedim za stolom, doslovce je zavapila: 'Mama, molim te, rastavi se od tate! Ne mogu te više gledati tako tužnu!' U prvi sam tren bila šokirana njezinom reakcijom, jer Dea još nije imala jedanaest godina, ali istodobno sam shvatila koliko, u stvari, cijela situacija utječe na moju djecu i da tome mora doći kraj", rekla je također za Gloriju.
Istaknula je kako su joj sve Igorove ljubavnice zapravo pomogle da promijeni svoj život nabolje.

Nije joj dugo trebalo da pronađe ljubavnu sreću. Suzana se zaljubila u Damira Milačića, bivšeg košarkaša i trenera.

Paun PaunovićCropix

Dijete su dobili 2013. godine, a dvije godine kasnije su se i vjenčali. Suzana, koja se bavi slikarstvom, sada živi u Zagrebu.

razvod braka

Igor Štimac

Alka Vuica

Suzana Žunić Milačić

newsletter

Prijavite se na Newsletter