Promijenila se potpuno

Bivša Miss Hrvatske povukla se zbog ljubavi prema 20 godina starijem tajkunu i playboyu! Prije više od godinu dana dogodila se životna prekretnica


100posto
15.05.2019.14:00
Bivša Miss Hrvatske povukla se zbog ljubavi prema 20 godina starijem tajkunu i playboyu! Prije više od godinu dana dogodila se životna prekretnica
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

sažeto

Maja Cvjetković Kević javnosti je postala poznata 2005. godine kada je osvojila titulu Miss Hrvatske


100posto
15.05.2019.14:00

'Ovo je najljepši dan u mom životu. Naš prvi kontakt nakon poroda, prvi put sam je dojila, prvi put je spavala sa mnom... Od ovog dana, svaki naš dan je čarolija. Hvala ti ljubavi mamina na svakom danu. Biti majka je neopisiv osjećaj, sretan nam naš dan', napisala je Maja Cvjetković Kević na svom Instagramu povodom Majčinog dana. Proslavila ga je uz svoju mezimicu Vitu, koja je zaista promijenila cijeli Majin svijet.

Bila je zvijezda tabloida, ljubila i Šukera

Otkad je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, Maja je u medijima postala jako zastupljena. Gradila je na domaćim pistama i snimanjima karijeru, 10-ak godina nije silazila s naslovnica, javnost se zabavljala detaljima iz njenog privatnog života. Svakako je najzastupljenija bila njezina ljubavna veza s Davorom Šukerom. Tijekom 2010. otkrivena je romansa para, zajedno su slavili i njezinu diplomu, no u javnosti o ljubavnoj situaciji nisu htjeli pričati. Poznato je da Šuker šuti o ljubavi, a ni Maja stoga nije ništa htjela komentirati.

Srdjan Vrancic / CROPIX

Bilo kako bilo, voljeli su se više od godinu dana, putovali i izlazili zajedno, šuškalo se da bi se mogli i vjenčati. Nakon prekida nisu javno govorili o razlozima rastanka, no to je ubrzo postalo i nevažno.

Susret s Kevićem bio je sudbonosan

Naime, otkrivena je njezina ljubavna veza sa Šibenčaninom Andrijom Kevićem. Mediji su mu tepali da je tajkun i playboy, poznati zavodnik. Ipak, uz Maju se skrasio, odlučio se i na brak. Vjenčali su se tijekom ljeta 2017., kada je Maja bila u sedmom mjesecu trudnoće, bajkovita svadba održala se na Murteru. U braku su ušli prije negoli je na svijet stigla njihova mala nasljednica. Otkad se udala i postala majka, Maja se odlučila potpuno posvetiti obitelji. Na javna događanja stiže tek ponekad, a modu je napustila. Orijentirala se potpuno na svoju bebu te supruga.

Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Maja Cvjetković

andrija kević

newsletter

Prijavite se na Newsletter