Charlie Sheen u problemima

Bivša ga tuži jer joj nije rekao da ima HIV, a nisu koristili kontracepciju


Ines Madunić
24.06.2017.15:25
Bivša ga tuži jer joj nije rekao da ima HIV, a nisu koristili kontracepciju
Profimedia

sažeto

Glumac je u televizijskom showu 2015. priznao da je HIV pozitivan već četiri godine


Ines Madunić
24.06.2017.15:25

Bivša djevojka glumca Charlieja Sheena (50) tuži ga jer joj nije rekao da je HIV pozitivan, a seksali su se bez zaštite. Tužba je anonimna te se samo spominje da je žena porijeklom Ruskinja. Također, ne spominje se ni Sheenovo ime i prezime, no piše da je svoj HIV pozitivan status otkrio na nacionalnoj televiziji 17. studenog 2015. godine - što je dan kad je Sheen gostovao u emisiji "Today" i rekao da je ima HIV već četiri godine.

"Bili smo u vezi i brzo smo se počeli seksati. Prvo sa zaštitom, a zatim i bez. Nije mi rekao da je zaražen prije toga. Nakon što mi je priznao, rekao mi je da uzmem dvije tablete kako bih spriječila zarazu, iako ni to nije obavezno jer je on uvjeren da ću biti dobro i da se neću zaraziti", stoji u tužbi. Navodno joj je rekao da treba biti sretna što joj je to uopće rekao te da smatra da je to "plemenito" od njega.

Sheen je četiri godine od svih tajio da ima HIV, a nakon što je saznao dijagnozu počeo je nekontrolirano piti i drogirati se. Tad je dobio otkaz u humorističnoj seriji "Dva i pol muškarca". Izjavio je i kako je uvijek koristio kondome, a bez zaštite se seksao "možda dva-tri puta kad je bio umoran i nije mu se dalo" i dobio je HIV. Također, u četiri godine, koliko je skrivao svoju dijagnozu, platio je mnogima koji su prijetili da će razotkriti njegovu tajnu. 

tužba

HIV

Charlie Sheen

HIV pozitivan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter