Zlostavljali su ga

Bio je najveća nada devedesetih, a onda je jednostavno nestao. Proveo je godine po bolnicama, prošao teške operacije i borbu s depresijom


100posto
15.11.2019.18:00
Bio je najveća nada devedesetih, a onda je jednostavno nestao. Proveo je godine po bolnicama, prošao teške operacije i borbu s depresijom
Foto: Profimedia

sažeto

Brendan Fraser bio je jedna od najvećih nada Hollywooda, no sudbina se s njim okrutno poigrala


100posto
15.11.2019.18:00

Brendana Frasera smatrali su jednim od najzgodnijih frajera Hollywooda. Sve mu je išlo od ruke, imao je reputaciju, uloge, novac, karijeru i devedesetih je bio prava mlada nada Hollywooda. No, poslije trauma koje su mu se dogodile, a poglavito razvoda koji ga je pogodio - Fraser je donio odluku da se povuče iz filmskog i televizijskog svijeta.

Glumca je navodno sve što mu se dogodilo potpuno slomilo. Zapao je u loše psihičko stanje, morao plaćati milijun dolara godišnje alimentacije, a otkrio je i da su ga u svijetu glume zlostavljali. Tvrdio je da ga je utjecajni novinar Philip Berk dodirivao na seksualni način, no i da je to prošlo potpuno ispod radara. Nakon toga, glumac se počeo boriti s teškom depresijom u koju je poslije svega zapao.

Profimedia

'Zgrabio me za stražnjicu'

'U prostoriji u kojoj smo bili vladala je gužva. Berk je ispružio lijevu ruku kako bismo se rukovali. Međutim, umjesto toga, zgrabio me za stražnjicu, s tim da je jedan od svojih prstiju stavio na moju međicu. Potom je taj prst počeo kružiti', rekao je glumac za GQ te dodao da ga je bilo strah te da ga je bila obuzela panika. Berk je kasnije sve okarakterizirao kao šalu s glumcem.

Nije ni to sve što je s godinama zadesilo ovog glumca. Naime, nekoliko je puta bio na teškim operacijama kralježnice, koljena i glasnica. Sedam je godina proveo po bolnicama boreći se za svoje zdravlje.

Profimedia

Brendan Fraser

newsletter

Prijavite se na Newsletter