Novi životni trenuci

Bile su pjevačice, manekenke, glumice... A onda su napravile zaokret i dodale si novu titulu!


100posto
26.05.2019.17:10
Bile su pjevačice, manekenke, glumice... A onda su napravile zaokret i dodale si novu titulu!
Foto: CROPIX/Instagram

sažeto

One su zvijezde svojih društvenim mreža, a bile su to i prije negoli su se iste pojavile


100posto
26.05.2019.17:10

Nova vremena nose nove zahtjeve, tempo, tehnologije i zanimanja. Nekad su misterije o zvijezdama otkrivali tabloidi, paparazzi su postojali, a nečije pijanstvo ili eventualni preljub smještali su se na naslovnice. Ljudi su halapljivo čitali i gledali sve ono što zapravo i sami rade. Ali, zvjezdana prašina ih nije zaplahnula pa nije zgoreg 'baciti' oko na ono to drugi rade. A onda je stigao Instagram - i sve se promijenilo.

Svi misteriji su nestali, postalo je jasno da glumačke dive jedu hrenovke, parizere, piju kave iz vrećica i jedva stignu usisati kuću. Neke žuljaju madraci, druge tuđi kilogrami ili izgled, treće bezobrazni komentari.

Neke su dame i frajeri prije drugih shvatili koliki je marketinški potencijal te društvene mreže pa su svoj zvjezdani status upregnuli kako bi dobili što više followera, a samim time i izgradili novi posao. Upoznali smo ih kao zvijezde, a danas su još poznatije kao influencerice.

Sonja nije zaboravila staru ljubav

Predvodnica takvih svakako je Sonja Kovač. Zgodna djevojka predstavila se javnosti kao glumica, gledali smo je u televizijskim serijama, a obožavatelji su se rojili. Okrenula se nakon toga i svojoj velikoj strasti, pokeru, a kada se pojavio Instagram - Sonja je pronašla svoju pravu nišu. Postala je jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica, posao joj cvjeta, a ona se trudi da sve što pokazuje njezinim pratiteljima bude što ljepše. S druge strane, svoju staru ljubav nije zaboravila. Otkrila nam je nedavno kako glumu i dalje jako voli. 'Glumu definitivno nisam otpisala, jednostavno je ovo sada uzelo maha pa su sada u prvom planu putovanja, fashion weekovi i moda, ali gluma je moja velika ljubav i nadam se ću se vratiti i kroz glumu i serije na male ekrane', priča Sonja.

Foto: Dragan Matic / CROPIX

Recepti mame (s)Lane

Lana Klingor Mihić svoje je glasovne mogućnosti odavno pokazala kao članica grupe E.T., a nije joj nedostajalo ni medijskog interesa za njen privatni život. Često je to bilo puno više nego što je Lana sama htjela. Stoga nikog nije začudila odluka da se povuče iz tog svijeta i okrene PR-u. No, da će toliko dobro znati iskoristiti društvene mreže i napraviti od njih finu platformu za svoje projekte - to ni sama vjerojatno nije do kraja mogla pretpostaviti. Osim reklama, Mihić javnost zabavlja dogodovštinama svoje vesele obitelji. One koji vole dobru hranu, kod Lane će svakako naći vlastiti kutak - njena Slana kuharica donosi kratke videorecepte i jako dobre kulinarske ideje.

Press Foto

Zgodna Žanamari ima jednu veliku granicu

Veliko je carstvo na društvenim mrežama stekla i Žanamari Perčić. Vlasnica je sjajnog glasa, ali i stasa pa ne čudi kada je angažirana za promociju haljina, kupaćih kostima ili donjeg rublja... Na Žanamari sve izgleda izvrsno. Usto, promovira svoj zdravi životni stil, a platformu koristiti i kako bi svojih 110 tisuća followera obavijestila o novostima na glazbenom planu. Ono što je, kad je Instagram u pitanju, ipak odlučila čuvati - jest njena privatnost, odnosno kćerkica Gabi. Djevojčica je granica iza koje poznata majka ne ide.

Instagram

Ella iskoristila svoj veliki zvjezdani potencijal

Reality zvijezda, glazbenica, povremena manekenka... Sve to dosad je Ella Dvornik bila i više ili manje uspješno, odrađivala. No, kada je svoj zvjezdani potencijal usmjerila na Instagram - pronašla je zanimanje svojih snova. Ništa joj nije išlo toliko dobro kao ovo, prava je 'mama' za online marketing, a skoro 400 tisuća followera govori tome u prilog.

CROPIX

Ljupka sve radi s ukusom, pa tako i Instagram

Ljupka Gojić Mikić proslavila se diljem svijeta kao manekenka, jedna je od najuspješnijih Hrvatica u tom poslu ikada. Nakon što je karijera polako završila, a Ljupka se okrenula obitelji i svojim poslovnim projektima, potkrao se i Instagram. Danas možemo slobodno reći da je Ljupka prava 'utjecajnica', koja jako pažljivo odabire što će promovirati, i ne čini to često. Upravo takav stav diže joj cijenu na tržištu jer je činjenica da Gojić Mikić neće preporučiti nikome ono što i sama ne bi koristila na sebi ili svojoj djeci. Instagram joj je pravi mali editorijal života.

Foto: CROPIX

Ella Dvornik

Žanamari Perčić

Lana Klingor Mihić

Ljupka Gojić Mikić

Sonja Kovač

newsletter

Prijavite se na Newsletter