Nikad nije pričala o tome

'Bila sam u depresiji kad sam s Destiny's Child bila na vrhuncu slave, htjela sam se ubiti'


Ines Madunić
19.10.2017.10:30
'Bila sam u depresiji kad sam s Destiny's Child bila na vrhuncu slave, htjela sam se ubiti'
Reuters

sažeto

Michelle Williams nije se imala kome povjeriti o problemima koje je imala 


Ines Madunić
19.10.2017.10:30

Destiny's Child jedna su od najuspješnijih ženskih grupa svih vremena, no nije sve bilo tako bajno uvijek, čak ni za vrijeme najveće slave. Michelle Williams (37) progovorila je prvi put o svojim problemima s mentalnim zdravljem.

"U to vrijeme nisam shvaćala zašto se osjećam tako loše. Bila sam dio jako uspješne grupe, a depresivna sam. Pokušala sam reći to našem menadžeru, koji mi je rekao da nemam zašto biti depresivna jer smo upravo potpisale multimilijunski ugovor i krećemo na turneju. Nije me razumio", rekla je Michelle. Radilo se o Matthewu Knowlesu, Beyonceinom ocu.

"Onda sam pomislila da sam možda umorna, ali kako je vrijeme odmicalo bilo mi je sve gore. U jednom trenutku bila sam suicidalna. Bila sam na mračnom i teškom mjestu i htjela sam izaći iz grupe. Imala sam depresiju s 25 godina", rekla je Michelle.

S Beyonce (36) i Kelly Rowland (36) bila je članica Destiny's Child od 1999. do konačnog raspada 2006. godine. Grupa je prodala 60 milijuna albuma. Michelle je objavila dva gospel i dva pop albuma.

Beyonce

depresija

Michelle Williams

Destiny's Child

Kelly Rowland

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter