Demi Lovato o ovisnosti

'Bila sam pijana i nadrogirana svaki dan, bilo je jako teško raditi sa mnom'


Ines Madunić
11.10.2017.11:45
'Bila sam pijana i nadrogirana svaki dan, bilo je jako teško raditi sa mnom'
Reuters

sažeto

Pjevačica je u novom dokumentarcu progovorila o periodu kad je bila ovisna o alkoholu i drogama


Ines Madunić
11.10.2017.11:45

Izgledalo je kao da će biti samo još jedna od dječjih zvijezda koja je "poludjela" i nestala sa scene, ali Demi Lovato (25) uspjela je prijeći preko svog teškog perioda i vratiti se još jača. Pjevačica je nedavno snimila kratki dokumentarni film o svom najtežem razdoblju, u kojem je bila ovisna o drogama i alkoholu.

"Jedna je faza trajala dva mjeseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je Demi. Bilo je to prije više od sedam godina, a pjevačica sad kaže da je trijezna 5 i pol godina. Najveći incident bio je 2010., kad je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača. Nakon toga prijavila se na liječenje zbog „emocionalnih i fizičkih poteškoća“.

"Demi je bila na putu prema samoubojstvu", kaže njezin suradnik u traileru.

Iako kaže da joj je teško govoriti o tom periodu,želi podijeliti sve sa svojim obožavateljima.

"Bila sam jako nervozna prije ovog intervjua. Ne znam što će ljudi misliti o svemu. Ali, jedino što mogu je biti iskrena, i uvijek ću se truditi da takva ostanem", rekla je Demi, koja se nakon uspješnog otrježnjenja vratila na glazbenu scenu.

Film "Simply Complicated" premijerno će se pojaviti na YouTubeu 17. listopada, a u njemu će Demi pričati i o svojoj seksualnoj orijentaciji. Nekoliko puta rekla je da je biseksualna, ali kaže da "nikome ne duguje opravdanja" te je na to ponosna.

alkohol

ovisnost

droge

Demi Lovato

dokumentarac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter