Voli Dubrovnik i druži se s Ninom Badrić

Bila je zvijezda devedesetih, a onda se udala za bogatog Rusa s kojim sad krstari Jadranom u dizajnerskoj jahti


100posto
10.09.2019.11:20
Bila je zvijezda devedesetih, a onda se udala za bogatog Rusa s kojim sad krstari Jadranom u dizajnerskoj jahti
Profimedia

sažeto

Nekadašnja pjevačica i manekenka Aleksandra Meljničenko sa suprugom krstari hrvatskom obalom


100posto
10.09.2019.11:20

Njezin je suprug jedan od najbogatijih Rusa i među najbogatijim ljudima na svijetu prema Forbesu, a Aleksandra Meljničenko nekad je bila pjevačka zvijezda. Njih dvoje trenutno krstare Jadranom, a za vikend su, nakon Italije i Crne Gore, uplovili u Dubrovnik. Na svom je Facebooku objavila fotografije iz šetnje i podijelila ljubav prema hrvatskom gradu.

Uvijek sređena, Aleksandra je Stradunom prošetala u crnim kožnim hlačama, jednostavnoj majici i niskim sandalama.

Tijekom šetnje po talijanskom Portofinu odlučila se za Chanelov kompletić u boji pijeska.

Profimedia

Rođena u Beogradu, manekenstvom se počela baviti kao tinejdžerica, a već sa 17 godina zapjevala je u grupi Models, jako popularnoj u Srbiji devedesetih.

Iako je bila u showbizu, nastavila se obrazovati pa je diplomirala ekonomiju, a tečno govori ruski, španjolski i talijanski jezik.

Milijardera Andreja Meljničenka upoznala je na jugu Francuske, a vjenčali su se 2005. nakon dvije godine veze. Vjenčanje je bilo raskošno, navodno je koštalo tri milijuna funti, a za njih su pjevali Whitney Houston, Christina Aguilera i Julio Iglesias. Imaju dvoje djece.

Spojila ih je ljubav prema umjetnosti pa danas skupljaju umjetnine i stilski namještaj.

Osim toga, vole i jahte. Ova kojom krstare Jadranom zove se Jahta A, a za njih ju je dizajnirao Philippe Starck, francuski dizajner. Njezina se vrijednost procjenjuje na oko 400 milijuna eura, dugačka je 143 metra, a navodno ima staklenu kupolu kroz koju se može promatrati morsko dno.

Tonči Plazibat/Cropix

Aleksandra i Andrej ne eksponiraju se previše na javnim događanjima, ali vole putovanja, a ona ne propušta modne revije. Njezina dobra prijateljica je Nina Badrić, koja je s parom ljetovala na karipskom otoku St. Barths. Njih su se dvije upoznale na Nininom koncertu prije desetak godina i otad su bliske.

Aleksandra Meljničenko

Andrej Meljničenko

Models

ruski milijarder

newsletter

Prijavite se na Newsletter