prava je faca

Bila je zvijezda Big Brothera, a onda je sve napustila i otišla na drugi kraj svijeta. Danas se druži s holivudskom elitom, a našla je i ljubav


100posto
29.04.2019.17:00
Bila je zvijezda Big Brothera, a onda je sve napustila i otišla na drugi kraj svijeta. Danas se druži s holivudskom elitom, a našla je i ljubav
Foto: Instagram

sažeto

Ornela March živi svoj san u Americi, gdje radi, tulumari i prijateljuje s holivudskom elitom


100posto
29.04.2019.17:00

Big Brother je 2008. godine ugostio prilično zanimljivu stanarku. Splićanka Ornela Bešker bila je te godine među popularnijim stanarkama kuće, a prava se drama oko njenog ulaska odvijala i izvan kuće. Naime, ubrzo je isplivala činjenica da je i nepriznata kći pjevača Ive Amulića. Turbulentan je to period bio za Ornelinu majku Julijanu, ali i za samu djevojku, tada reality zvijezdu.

U kuću je ušla sa svega 21 godinom, tijekom četvrte sezone BB-a koja se odigravala na Tajlandu. Nakon izlaska iz kuće, Ornela je još neko vrijeme provela u Hrvatskoj, a potom se odlučila na potez života! Sve je napustila i pronašla novu životnu sreću u Americi.

Organizacija glamuroznih evenata

U SAD-u Ornela radi u tvrtki za organizaciju evenata, među događajima koje organiziraju je i glamurozni Vanity Fair party nakon dodjele Oscara. Dovoljno to govori o prestižu tvrtke u kojoj je ova Splićanka zaposlena. Drži se s prilično zvjezdanom ekipom i čini se da zaista uživa u tamošnjem životu.

Udaja i poslovni uspjesi, tulumi i druženja

Koliko joj dobro ide govori i činjenica da se prije nekoliko godina pojavila u showu komičara i voditeljica Jimmyja Kimmela. Nedavno se družila i sa Severinom kada je pjevačica posjetila Ameriku, a u međuvremenu je Ornela tamo pronašla i ljubav.

Udala se za Josepha Marcha te danas nosi to prezime. Fotografijom sa svadbe pojavila se i na svom Facebooku, gdje nosi prezime svog supruga. S druge strane, Instagram i ne obiluje fotografijama njenog supruga - najčešće su fotografije s evenata, koncerata i druženja s njenom ekipom. A u toj ekipi je i poznata manekenka Tatjana Šarić, Slavonka koja se prije nekoliko godina otisnula u svijet kako bi izgradila uspješnu karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram

Weekend 2 ready 💃

A post shared by Ornela (@ornelagram) on Apr 18, 2019 at 6:19pm PDT

big brother

BB

ornela bešker

newsletter

Prijavite se na Newsletter