Jedno od prvih lica RTL-a

Bila je voditeljica i glumica, radila je s Petrekovićem, a danas radi iznimno ozbiljan posao!


100posto
17.10.2019.11:05
Bila je voditeljica i glumica, radila je s Petrekovićem, a danas radi iznimno ozbiljan posao!
Foto: Dragan Matic/CROPIX

sažeto

Martina Matušin prije skoro 15 godina pojavila se na malim ekranima kao voditeljica emisije 'Prijatelj na kvadrat'


100posto
17.10.2019.11:05

Modna je kraljica i u javnim događanjima danas je možemo vidjeti tek na revijama hrvatskih dizajnera. To je njezina strast, a da oko za lijepo itekako ima može se vidjeti u svakom njenom modnom izdanju. Martina Matušin karijeru je počela kao duhovita voditeljica u emisiji 'Prijatelj na kvadrat'. Vodila je tu emisiju s kolegom i prijateljem Marijem Petrekovićem, a zajedno su činili zaista zabavan televizijski duo.

Radio kao voditeljica marketinga

Nakon nekoliko televizijskih angažmana u koje su se ubrajale i povremene uloge u sapunicama - poput primjerice 'Običnih ljudi' i manekenskih angažmana na hrvatskim tjednima mode, Martina se ipak posvetila menadžerskom poslu i odlučila živjeti izvan fokusa javnosti. Najčešće je se može vidjeti na modnim portalima jer su joj stilska izdanja uvijek sjajna.

 
 
 
View this post on Instagram

#mondayblues očekuj nokaut jogom

A post shared by Martina Matušin (@martinamatusin) on Sep 30, 2019 at 9:00am PDT

Modu obožava, i dalje joj je to velika strast

Inače, Martina već neko vrijeme radi kao voditeljica marketinga u HZZO-u. Poslovno je tako povezana s doktorom Nenadom Korkutom, inače rukovoditeljem Službe za odnose s javnošću HZZO-a, ali i jednim od najvećih modnih znalaca u Hrvatskoj. Dvojac poslovno surađuje, a jako ih se često može vidjeti i na revijama. Inače, o privatnom životu Martine Matušin malo se zna, a tako je bilo i tijekom njezinog viđenijeg celebrity staža.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

martina matušin

newsletter

Prijavite se na Newsletter