Ljubavna priča Doris Dragović i Marija Budimira

Bila je to ljubav na prvi pogled koji traje već 30 godina: 'On je moja srodna duša, vjetar u leđa i savjetnik'


Ines Madunić
05.01.2019.11:45
Bila je to ljubav na prvi pogled koji traje već 30 godina: 'On je moja srodna duša, vjetar u leđa i savjetnik'
Duje Klarić/Cropix

sažeto

Njih su dvoje dokaz da prava ljubav zaista postoji


Ines Madunić
05.01.2019.11:45

Prošlog tjedna javnost je saznala kako je suprug Doris Dragović za dlaku izbjegao smrt nakon što se srušio u restoranu u Splitu. Mario Budimir uspio se oporaviti nakon što su mu poznanici odmah dali prvu pomoć i prevezli ga u bolnicu, gdje su mu ugrađena dva stenta.

Budimir je inače bivši vaterpolist i nekadašnji kapetan splitskog Jadrana s kojim je dva puta osvojio europski naslov, 1991. i 1992. godine.

Livio Andrijić/Cropix

Pjevačicu je upoznao 1989. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

On je ispričao kako ga je odmah oborila s nogu kad ju je vidio na jednoj splitskoj plaži, i to zbog njezinog ponosnog držanja i hodanja.

"Ne sjećam se ničega jer sam bila u nesvijesti. Od njegova pogleda", rekla je Doris o njihovom prvom susretu. Već iduće godine par se vjenčao u Splitu i uskoro su dobili sina Bornu.

Javnost je tada bila oduševljena novim parom na sceni. Odmah je bilo jasno kako su si međusobna velika potpora. Doris je dolazila na njegove utakmice i bila najvatrenija navijačica, dok on nije propuštao njezine koncerte. I danas ju često prati na nastupima.

Doris je u jednom trenutku odlučila povući se iz javnog života te se posvetila obitelji, a nikad nije s medijima dijelila detalje iz privatnog života. O svom je braku rijetko kad pričala, pa tako i danas, baš kao i on.

Jadran Babić/Cropix

"Doris je velik čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole. Bez obzira na to što se sve piše, jer uvijek se diži prašina za one koje vride, tako je bilo uvijek", rekao je svojoj supruzi, na što je ona samo rekla kako je on "njezina srodna duša".

Uz supruga je bila u bolnici krajem prosinca, ali je i dokazala da je vrhunska profesionalka. Imala je već dogovoren nastup u Rabu za Novu godinu, a iako su mnogi pretpostavljali kako će ga propustiti, ona se pojavila i odradila sve savršeno.

Jadran Babić/Cropix

"Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati", rekla je Doris.

pjevačica

ljubavni par

ljubavna priča

Doris Dragović

Mario Budimir

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter