'ovo je razlog za sve što radimo i zašto smo opstali'

Bila je to ljubav na prvi pogled, a i nakon 20 godina su nepobjedivi, afere i skandali nisu iz razdvojili. Ona je otkrila koja je tajna njezinog sretnog braka i kako rješavaju krize


100posto
16.10.2019.11:20
Bila je to ljubav na prvi pogled, a i nakon 20 godina su nepobjedivi, afere i skandali nisu iz razdvojili. Ona je otkrila koja je tajna njezinog sretnog braka i kako rješavaju krize
Profimedia

sažeto

Beckhamovi su se vjenčali 1999. godine, imaju četvero djece i prošli su kroz razne krize


100posto
16.10.2019.11:20

Victoria Beckham kaže da se u svog muža, bivšeg nogometaša Davida, zaljubila na prvi pogled, no to nije dovoljno za uspješan i sretan brak i nakon 20 godina.

Iako više voli pričati o poslu, bivša spajsica i modna dizajnerica podijelila je nekoliko tajni njihove dugotrajne ljubavi.

"Djeca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko naše djece. Oboje puno radimo i volimo svoje poslove, podržavamo se međusobno i jako smo sretni što smo se našli i što smo zajedno odrasli. Jako se trudimo biti prisutni u životima naše djece", kaže Victoria.

Ona i David imaju četvero djece - Brooklyna (20), Romea (17), Cruza (14) i Harper (8).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jun 2, 2019 at 7:03am PDT

Kad su završili zajedno krajem devedesetih oboje su bili ogromne zvijezde na vrhuncu slave, ali samo nekoliko godina nakon glamuroznog vjenčanja i prvog sina, dospjeli su na naslovnice svih svjetskih tabloida i to zbog Davidove navodne prevare.

Rebecca Loos 2004. godine ispričala je kako je imala aferu s nogometaše dok je radila kao njegova asistentica.

Nizozemka je priču dala tabloidima, ali i Victoria i David demantirali su da se to ikad dogodilo.

Pričalo se tad puno o njihovom razvodu, no njih su dvoje uspjeli ostati zajedno i nikad u javnosti nisu pokazali slabosti.

S obzirom na to da danas imaju prepune rasporede koji često nisu usklađeni, objašnjava da je jako važno komunicirati.

 
 
 
View this post on Instagram

Kisses @davidbeckham x #AndyWarhol x @sothebys tonight at #VBDoverSt x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 30, 2019 at 3:17pm PDT

"Jako nam olakšava što smo dobro organizirani i imamo podršku naših timova, a i moji i Davidovi roditelji vole provoditi vrijeme s djecom", kaže Victoria.

Priznaje da ponekad ima grižnju savjesti jer puno radi, ali i da je prihvatila savjet kolegice dizajnerice Diane von Furstenberg u vezi toga.

"Želiš biti profesionalna, slijediti svoje snove, ali istovremeno želiš biti najbolja mama i osjećaš grižnju savjesti kad nisi s njima. Diane mi je rekla da se ne trebam osjećati krivom te da je sve stvar odrastanja i starenja zapravo", rekla je Beckham.

David Beckham

Victoria Beckham

Beckhamovi

Rebecca Loos

newsletter

Prijavite se na Newsletter