Pojavile se glasine o trudnoći

Bila je skromna cura iz zagrebačkih Gajnica, a onda postala žena Todorićevog nasljednika! Nakon što ga je napustila, priča se da skriva slatku tajnu u Beču


100posto
14.11.2018.20:00
Bila je skromna cura iz zagrebačkih Gajnica, a onda postala žena Todorićevog nasljednika! Nakon što ga je napustila, priča se da skriva slatku tajnu u Beču
Foto: Arhiva/CROPIX

sažeto

Kruže glasine o trudnoći Martine Novosel, bivše Todorić. Supruga Ante Todorića s njim ima troje djece, a nakon razvoda preselila je u Beč


100posto
14.11.2018.20:00

Nakon svega što se dogodilo u dinastiji Todorić, nekadašnja nevjesta Martina mir je pronašla u Beču. Razvela se od starijeg sina obitelji - Ante, te odlučila život nastaviti u Austriji. Pojavile su se sada glasine da je Novosel ponovno trudna, da čeka četvrto dijete. Kako piše Story, informaciju o trudnoći ne žele komentirati odvjetnici koji su Martinu zastupali u brakorazvodnoj parnici, a nije htio ništa potvrditi ni demantirani ni njezin otac Zdravko.

Glasine je komentirala tek majka bivše Miss Hrvatske, rekavši da kruže razne glasine o Martini, a koje šire zločesti ljudi. Dodala je da Martina ima svega 53 kilograma. Unatoč tome, glasine se ne stišavaju, a Martina se nije oglasila. Skriva li tu tajnu samo za sebe, teško je znati, ne pojavljuje se nigdje.

Foto: Arhiva/CROPIX

Ljubavna priča Martine i Ante Todorića počela je idilično i vrlo se brzo završila brakom. Naime, par se upoznao tijekom srednje škole na ljetovanju u Primoštenu, a oboje su pohađali gimnaziju u Križanićevoj - iako se u istoj nisu upoznali. A onda je Martina kao maturantica postala i Miss Hrvatske 1997. godine i tu je negdje počela njihova veza. Bila je lijepa djevojka, odlikašica, ni tada se nije željela previše eksponirati. Opisivali su je kao skromnu i pristojnu djevojku iz zagrebačkih Gajnica.

Tomislav Jankovic

Javnoj sceni nije se pretjerano odala, imala je prijateljice iz tog svijeta, no nakon udaje za Todorića 2002. godine potpuno se povukla i odlučila posvetiti obitelji i djeci, a radila je u Agrokoru. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu te na svijet donijela troje djece - dvije kćeri i jednog sina. Obožavala je tijekom života u obitelji Todorić visoku modu, putovanja... Ostala su zabilježena njena pohođenja mjuzikla u Parizu i New Yorku te teniskih mečeva i njujorškog tjedna mode.

Uživala je u samozatajnosti iza zlatne ograde Kulmerovih dvora, no onda je prošle godine svemu došao kraj. Usred propasti Agrokora postalo je poznato da je propao i brak Todorića i Martine. Nakon 15 godina odlučili su se razvesti, a o razlozima nisu govorili nikome. Kada su okončali taj proces, objavljeno je da će Martina život nastaviti u Beču.

Goran Mehkek / Cropix

Ante Todorić

Martina Novosel

Martina Todorić

newsletter

Prijavite se na Newsletter