Nema šanse da ju prepoznate

Bila je seksi kraljica plesnih podija s opakim stavom, harala je top ljestvicama, a danas izgleda bolje nego ikad i ne planira se vraćati u Hrvatsku


Ines Madunić
04.02.2019.17:00
Bila je seksi kraljica plesnih podija s opakim stavom, harala je top ljestvicama, a danas izgleda bolje nego ikad i ne planira se vraćati u Hrvatsku
Instagram

sažeto

Annamaria je rasturala hitovima "Svoja ili ničija", "16 godina" i "Novi svijet", a danas je fitness instruktorica


Ines Madunić
04.02.2019.17:00

S kratkom platinastom kosom i stavom najopakije dancerice, Annamaria Đumbrek je devedesetih bila jedna od najvećih zvijezda naše estrade. Prezgodna, s jakim glasom i hitovima kao što su "Svoja ili ničija", "100 posto", 16 godina" i "Novi svijet" vladala je top listama. I danas nijedan pošteni 90s party ne prolazi bez tih pjesama.

Annamaria je glazbenu karijeru počela već sa 16 godina, a prije toga bila je plesačica u studiju Tihane Škrinjarić. U njezinim spotovima veliku ulogu uvijek su imale koreografije, a često su joj se i na nastupima pridruživale kolegice iz studija.

A gdje je Annamaria dvadesetak godina nakon velike slave?

Pjevačica se preselila u Italiju, gdje u Riminiju živi s mužem Alanom Stoccom.

Prvog supruga, filozofa Lucea Valentinija, upoznala je za Hvaru nakon nastupa. Imala je 23 godine kad je odlučila otići s njim u Italiju. Bili su zajedno više od deset godina te imaju sina Leonarda, a iz drugog braka s Alanom, rođenim Britancem koji cijeli život živi u Italiji ima kćer Virginiju.

Annamaria je osobna trenerica, baš kao i njezin suprug, a zajedno imaju nekoliko fitness studija u Riminiju. Odmore često provode u Hrvatskoj jer želi da djeca imaju bliske odnose s njezinom obitelji u Zagrebu, kao i da pričaju hrvatski.

"Kad se sjetim te odjeće, frizura, stila... Svaki put kažem ajme meni. Da netko nađe i objavi neku sliku gdje smo sve zajedno bilo bi mi baš neugodno", rekla je.

Iako joj je pjevanje još uvijek velika ljubav, ne posvećuje mu puno vremena, barem ne u profesionalnom smislu. Nakon preseljenja u Italiju snimila je album na engleskom 2006. godine, a povremeno je nastupala s jazz bendom Miss Ann & The Band, no sada je potpuno posvećena poslu s fitness studijima i obitelji. Hrvatska joj, kaže, ponekad nedostaje, no o povratku ni ne razmišlja.

"U Italiji se ne osjećam kao stranac u tuđoj zemlji, osjećam se kao Talijanka", rekla je.

devedesete

90-e

dance 90s

Annamaria Đumbrek

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter