Tko se sjeća Tare Reid?

Bila je san svakog muškarca, a danas se bori s manjkom kilograma


Mirjana Filipović
20.07.2017.11:10
Bila je san svakog muškarca, a danas se bori s manjkom kilograma
Profimedia

sažeto

Zvijezda 'Američke pite' iznenadila je svojim dolaskom na premijeru filma 'Valerian and the City of a Thousand Planets'


Mirjana Filipović
20.07.2017.11:10

Tara Reid (41) debitirala je u filmu 'A Return to Salem's Lot', pažnju je privukla u filmu 'The Big Lebowski', no javnost je najviše pamti zbog uloge u 'Američkoj piti' i njezinim nastavcima.

Na početku karijere Tara je bila predivna plavuša zamamnih oblina, no kako je njezina glumačka karijera krenula silaznom putanjom, tako se i fizički potpuno promijenila.

Profimedia

Naime, ova glumica zadnjih godina uglavnom zabrinjava svojim premršavim izgledom, no osim što varira kad je kilaža u pitanju, tijelo je uništila i brojnim estetskim operacijama.

Profimedia

Povećala je grudi, bila i na liposukciji koja je pošla krivo i dovela do katastrofalnih rezultata zbog čega njezino golo tijelo izgleda daleko starije od njezinih godina.

Profimedia

Tara se zadnjih godina u javnosti baš i nije pojavljivala, pa su se mnogi iznenadili kad je nedavno stigla na premijeru filma 'Valerian and the City of a Thousand Planets'. I dalje je mršava, pretjerala je s količinom šminke i pudera, a za poziranje pred fotografima odlučila je staviti i poprilično lošu periku.

glumica

mršavljenje

kilogrami

Tara Reid

Američka pita

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter