Vratila se nazad iz Slovačke

Bila je proglašena i najseksi Hrvaticom! Gala Svilan se zaljubila: 'Slučajno i neprimjetno sam ostavila četkicu kod jedne osobe!'


Gala Svilan
08.09.2018.13:45
Bila je proglašena i najseksi Hrvaticom! Gala Svilan se zaljubila: 'Slučajno i neprimjetno sam ostavila četkicu kod jedne osobe!'
Ivana Nobilo/CROPIX

sažeto

Gala Svilan doselila se nazad iz Bratislave, gdje je radila u farmaceutskoj tvrtci. Danas radi kao content managerica, zaljubljena je, a kod bake u Trogiru natukla je tri kilograma proteklog ljeta


Gala Svilan
08.09.2018.13:45

Gala Svilan od tinejdžerskih dana privlači pozornost medija. Iako samozatajna, atraktivan izgled doveo ju je do status najseksi Hrvatice u nježnoj dobi od svega 18 godina. I danas je, kaže u intervjuu za 100posto, u svojoj ekipi zbog toga predmet zezancije. Logično, jer Gala nikad nije pripadala svijetu starleta. Vrijedno je radila proteklih godina na obrazovanju, a posao ju je neko vrijeme odveo i u Bratislavu. No, odnedavno je ponovno na hrvatskom tržištu pa radi za agenciju McCann kao content managerica. Zanimalo nas je kako se snašla u 'kupus salati' svog životopisa, s novim kolegama, ali i pred bakom u Trogiru ovog ljeta. Pašticada je, otkriva nam Gala, napravila svoje!

Kod bake u Trogiru 'natukla' tri kilograma

'Tradicionalno sam ljeto provela kod bake u Trogiru, a vrijeme ne mjerim u danima, već u kilogramima natučenim pašticadom i pašta fažolom. Tako da sam ljetos provela tri kilograma na moru', priča nam Gala. Voli se, izgleda, mlada content managerica, izražavati u gastro terminima pa je i svoj životopis nazvala kupus salatom. 'Zovem ga tako od milja, ali ako ćemo se voditi metaforama, život mi je prije salata od luka. CV je kupusara jer sam radila širok spektar poslova. Život mi je salata od luka jer mi suze oči kako gulim godine', otvoreno će Gala.

Ivana Nobilo/CROPIX

'Nemam kontinuitet ni pri odabiru WC papira, kamoli u poslu'

Nije spomenuta agencija prva u kojoj radi, ali joj je, kaže, posve novo iskustvo. 'Mislim da ne trebam naglašavati koliko mi znači prilika raditi u agenciji kao što je McCann. Što se tiče atmosfere na poslu, kolegica preko puta mene je stand up komičarka, a najdraži kolega je account Chong koji je istovremeno i chihuahua. Prednost content managera je što sam donekle naučila i samoj sebi odobravati content koji mi padne napamet, prije nego što mi pređe preko usana'. Radi kreativan posao, pa nas je zanimalo dođe li nekad do blokade u kreativi, koja joj je urođena. 'Danas je sve on demand, od filmova do kreativnosti. Tako da je za kreativne blokade najbolja motivacija deadline. Nakon nekog roka kreativnost mora prijeći u produktivnost inače kreativna rješenja prelaze u kreativne probleme. Našim roditeljima bilo je normalno provesti cijelu karijeru u istoj firmi, sjedeći za istim stolom, preko puta istih kolega. Ja takav kontinuitet u životu nemam niti pri odabiru WC papira, kamoli poslu'.

Život u Slovačkoj

Zbog posla je živjela i u Bratislavi. Život u Slovačkoj nije joj bio problematičan, brzo se prilagodila na novu sredinu, no bilo je teško naviknuti se na jezik. 'U Bratislavi sam radila u prodaji, u farmaciji. Kako je Slovačka slavenska država, a u Bratislavu je preselio veliki broj mladih iz cijelog svijeta, prilagodba nije bila teška. Ako bih morala izdvojiti jednu stvar na koju mi je bilo teško naviknuti se, onda je to jezik. Dovoljno je sličan hrvatskom da ga razumijete, ali i krivo protumačite. Da ne objašnjavam previše, napisat ću samo par primjera. Kuracie prsia - pileća prsa, nafukovačka - luftić, nemoćnica - bolnica'.

Ivana Nobilo/CROPIX

Titula najseksi Hrvatice i danas joj je smiješna

U medijima je prisutna od zaista mladih dana, kao djevojka bila je česta meta medijskih napisa, za što, kaže, nema objašnjenje. 'Prisutna sam bila možda kojih pola godine, a u medijima nisam više od 10 godina. Imala sam 18 godina i izlazila iz puberteta, a za interes medija nemam objašnjenja'. Titulu najseksi Hrvatice, koju je svojedobno uzela pred nosom puno poznatijim i starijim damama, objašnjava na sebi svojstven način. 'Od seksi stvari na sebi bi izdvojila samo bateriju na mobitelu koja je trenutno na 69%. Kada sam to vidjela, mislila sam da je greška u prijelomu novina. Ako ništa drugo, neiscrpan je izvor šala na moj račun od strane prijatelja i dan danas'.

 
 
 
View this post on Instagram

Lupi srceko san mi je da imam selfi koji ima barem približno lajkova ko jedna karađorđeva šnicla

A post shared by Gala Svilan (@gigaguns) on Aug 7, 2018 at 11:54am PDT

U svojim kolumnama, koje je pisala za 100posto, Gala je komentirala svoj ljubavni život i sve 'čari' single statusa danas. Kreativan i duhovit izričaj opisivao je svu osebujnost dejtanja danas. Napravila je otad, čini se, veliki korak. 'Ako me pitate jesam li 'slučajno' i neprimjetno ostavila svoju četkicu za zube kod neke osobe, jesam. Ali, to je bolje ostaviti kao materijal za novu kolumnu', zaključila je Svilan.

 
 
 
View this post on Instagram

Disclaimer: ne izgledam uživo ovak. #catfishing 🙅

A post shared by Gala Svilan (@gigaguns) on Jul 21, 2018 at 3:31am PDT

Gala Svilan

newsletter

Prijavite se na Newsletter