Ella 'Iza ponoći' Jantoš

Bila je kraljica dance scene 90-ih, njezinu pjesmu i danas svi obožavaju, no nakon toga nije imala previše sreće! Prije dvije godine skoro je preminula od infekcije


Ines Madunić
03.02.2019.08:00
Bila je kraljica dance scene 90-ih, njezinu pjesmu i danas svi obožavaju, no nakon toga nije imala previše sreće! Prije dvije godine skoro je preminula od infekcije
Nina Đurđević/Cropix

sažeto

U šali je pjevačica rekla kako je njezin hit 'Iza ponoći' praktički postao njezino prezime


Ines Madunić
03.02.2019.08:00

Marinela Jantoš devedesetih je postala prava zvijezda kad je 1996. godine izbacila hit 'Iza ponoći'. Bilo je to vrijeme vrhunca domaće dance scene, kad su estradom drmale Kasandra, Ivana Banfić, Anamaria... A Ella je ovim hitom totalno rasturila.

Atraktivna crnka nije imala većeg uspjeha nakon toga u glazbi, a danas joj je ona druga ljubav jer je potpuno posvećena svojoj kćeri Rozi Etel.

Ipak,pojavit će se kao predizvođačica na nastupu legende dancea 90-ih, Dr. Albana, koji u ožujku dolazi u Zagreb. Prije nekoliko godina s Ivanom Banfić i Mineom nastupala je kroz program 'Devedesete'.

''Nema me na sceni jer nemam novih pjesama i nemam što ponuditi, no voljela bih snimiti cd starogradske glazbe'', rekla je nedavno. Ella ipak još uvijek pjeva, samo ne na estradi, nego na vjenčanjima, a ljeta je znala provoditi pjevajući u zagrebačkoj Tkalči.

Ivica Pejić/Cropix

Ella je u međuvremenu postala samohrana majka i posvetila se životu izvan fokusa javnosti. Obožava životinje, pogotovo konje, s kojima je svojedobno imala i nesreću koja ju je skoro koštala života.

Naime, volontirala je na jednom ranču i brinula se za konje, a jedan dan konj ju je ugrizao za lice.

''Rana se inficirala i gnojila i nije bilo nimalo bezazleno. Skoro sam umrla od infekcije. Za dva centimetra mi je promašio živac'', ispričala je prošle godine za 24sata. Ipak, zbog kćeri i njezine ljubavi prema tim životinjama pobijedila je strah i još uvijek često ide na jahanje.

Boris Beribak/Cropix

Prije nekoliko godina pojavila se i u reality showu 'Farma'.

devedesete

dance

Ella

dance 90s

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter