Našla i novu poslovnu strast

Jedna je od najpoznatijih manekenki 90-ih ljubila je Tarika Filipovića i harala pistama, a nakon kraha njihove veze pronašla je ljubav života!


Barbara Marinović
30.04.2019.14:00
Jedna je od najpoznatijih manekenki 90-ih ljubila je Tarika Filipovića i harala pistama, a nakon kraha njihove veze pronašla je ljubav života!
Foto: Jurica Gaolić/CROPIX/Instagram

sažeto

Iris Androšević Pinjuh danas se bavi dizajniranjem interijera te uživa u sretnoj obiteljskoj priči sa suprugom Marijem i njihova tri sina


Barbara Marinović
30.04.2019.14:00

Bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh bila je krajem devedesetih i početkom novog milenija jedna od najpopularnijih hrvatskih manekenki. Kada je pogledate, teško biste mogli povjerovati da je toliko godina prošlo otad, a Iris u međuvremenu postala supruga i majka troje djece. Iris i danas njeguje svoj damski stilski izričaj, pazi na liniju pa izgleda kao da je vrijeme za nju stalo. Dokazala je to pojavivši se na VIP shoppingu modnog dvojca ELFS u njihovom dućanu.

U vrijeme njezine najveće medijske popularnosti bila je u vezi s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem. U tom periodu Tarik je bio najpoželjniji hrvatski neženja, a mnogi su tada prognozirali da bi s Iris mogao završiti u braku. To se nije dogodilo, ljubavna veza para završila je nakon godinu i pol dana medijski iznimno popraćene veze.

Foto: Danijel Galić

Građanska svadba u Opatiji, crkvena u Hercegovini

Otad se Androšević nastojala što manje eksponirati. Za svog se dugogodišnjeg partnera Marija Pinjuha udala u njegovom Međugorju pred 200-njak ljudi. Izmijenili su tada bračne zavjete, a usput i krstili sina Andriju. Prije svadbenog slavlja u Hercegovini par se vjenčao 2007. građanski u Opatiji. Iako su se poznavali 15-ak godina prije svadbe, među njima se ljubav rodila nakon nekoliko godina prijateljevanja. Iris i Mario u braku su dobili i tri dječaka.

 
 
 
View this post on Instagram

Two of us 💕💕🎼🎤🎶 & #sašamatić

A post shared by IRIS ANDROŠEVIĆ 💍 PINJUH (@damska2) on Dec 15, 2018 at 2:25pm PST

Nova poslovna strast

Da im je u braku prava idila, nedavno je sama Iris potvrdila kada je suprugu povodom 50. rođendana uputila dirljive riječi. 'Pedeset ti je godina tek! Sretan ti rođendan ljubavi moja, učinio si me najsretnijom ženom na svijetu. A što reći nego da i sljedećih 50 proslavimo zajedno', napisala je ponosna Iris.

Osim bračnog i obiteljskog života, Androšević Pinjuh uživa i u onom poslovnom. Diplomirana je dizajnerica interijera te uživa u tom segmentu svog života, kreativnom poslu kojim uljepšava život onih koji je angažiraju za ono što im je najvažnije - slaganje i uređenje životnog prostora.

Tarik Filipović

iris androšević pinjuh

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter