Pratila je teška privatna situacija

Bila je jedna od najpopularnijih HRT-ovih voditeljica, glamurozna i omiljena, a onda je samo nestala


100posto
14.04.2019.08:00
Bila je jedna od najpopularnijih HRT-ovih voditeljica, glamurozna i omiljena, a onda je samo nestala
Foto: Arhiva/CROPIX

sažeto

Ivana Šundov Hojan vodila je na HRT-u emisiju 'Lijepom našom', a usto je bila na i na dosta festivala zabavne glazbe


100posto
14.04.2019.08:00

Slovensko-hrvatska voditeljica Ivana Šundov Hojan bila je jedna od najatraktivnijih žena u televizijskom svijetu. Gledatelji je se možda sjećaju iz HRT-ove zabavne emisije 'Lijepom našom'. Osim toga, Ivana je vodila razne manifestacije, festivale, otvorenja i ostale javne događaje. Na javnoj sceni je dugi niz godina, a kada je nestala s ekrana, mnogi su se pitali čime se bavi ta lijepa Slovenka.

Ivana i danas izgleda izvrsno, posvetila se majčinstvu i svom poslu izvan televizijskih ekrana, a zna se pojaviti i na javnim događanjima. Tako je prije nekoliko dana posjetila koncert operne dive Antonelle Malis.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Kada su je zadnji put prije tri godine mediji pitali o ljubavnom životu, Ivana je bila suzdržana i zapravo nije ništa rekla. Dala je tada naslutiti da joj nešto ne cvjetaju ruže, no to je bilo to. O majčinstvu i djeci rado priča, no o suprugu Davorinu Hojanu ne oglašava se i ne priča. Ipak, i dalje nosi njegovo prezime na društvenim mrežama pa se čini da je par uspio preboljeti tadašnju bračnu krizu, ako je je uopće bilo. U svakom slučaju, bračna i privatna situacija Ivani proteklih nekoliko godina nije bila laka.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Ivana Šundov Hojan

newsletter

Prijavite se na Newsletter