foto: 'udarao me i smijao mi se u lice. Bilo je pakleno!'

Bila je bičevana, pokušala je prerezati žile i skočiti s balkona, a to nije sav pakao kroz koji je prošla. No, danas nakon svega ne skida osmijeh s lica


100posto
10.09.2019.10:40
Bila je bičevana, pokušala je prerezati žile i skočiti s balkona, a to nije sav pakao kroz koji je prošla. No, danas nakon svega ne skida osmijeh s lica
Profimedia

sažeto

'Jedne večeri sam u Antaliji te dobila priznanje za svoju glumu, a iste večeri pokušala sam samoubojstvo', priznala je


100posto
10.09.2019.10:40

Turska glumica Meryem Uzerli proslavila se ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni', a lijepa Hurem nedavno se pojavila na Venecijanskom filmskom festivalu gdje nije skidala osmijeh s lica i sve oči bile su uprte u nju. Danas je Meryem jaka i staložena žena, koja plijeni svojom pojavom, ali i stavom. No, mnogo je toga morala proći da pronađe mir i sreću. U životu joj, uistinu, nije bilo lagano. Prolazila je kroz uistinu teške životne situacije, a u pojedinim trenucima njezin život je bio pakao.    

S 19 godina prošetala je gola kroz Dubai i tada joj se život okrenuo na glavačke, dogodila jojo se prva teška kazna u životu. Za nedolično ponašanje bila je kažnjena i to u vidu bičevanja.

"Prvo me šokirala kazna, a onda sam prvo pomislila da me bar neće jako udarati. Ali bilo je pakleno! Muškarac koji me bičevao, doslovno mi se smijao u lice. Udario me je 10 puta", otkrila je u jednom intervjuu ističući da je za nju osim fizičke boli koja je bila neizdrživa to ostavilo i velike psihičke posljedice. 

Bila je na rubu samoubojstva

promo

Na vrhuncu slave, Meryem su u početku cvale ruže i na privatnom ljubavnom planu. Upoznala je biznismena Cana Atesa,  koji je bio 17 godina stariji od nje. Zatrudnjela je s njime, uvjerena da će i on dijeliti njezinu radost  zbog dolaska djeteta. Međutim, on je na sve moguće načine pokušao je prisiliti na abortus jer nije mogao da podnijeti činjenicu da bi mogao dobiti treće dijete. 

Taj njegov stav glumicu je slomio. Poslije mnogo razmišljanja odlučila je roditi dijete, usprkos velikom protivljenju bivšeg ljubavnika i na svijet je došla malena Lara. 

Razdoblje prije nego što je rodila Laru za nju je bilo psihički najteže te je otvoreno priznala da je bila na rubu samoubojstva te imala suicidalne misli.

"Jedne večeri sam u Antaliji te dobila priznanje za svoju glumu, a iste večeri pokušala sam samoubojstvo. Prvo sam pokušala prerezati žile, a nakon što u zadnjem trenutku nisam imala hrabrosti za taj čin, pokušala sam skočiti s balkona", priznala je. No, na sreću uvijek bi u zadnji trenutak odustajala. 

Njezin ljubavni život oduvijek je tema tračeva

Profimedia

I poslije toga teškog ljubavnog perioda glumica nije pronašla sreću u ljubavi.  Skupila je hrabrost opet pokušati, no čini se da glumica bira slične muškarce. Njezin sljedeći izabranik po mnogočemu je bio sličan prethodnom. Bio je to također 17 godina stariji poduzetnik, a njihova ljubav trajala je samo dva mjeseca. 

Njezin ljubavni život oduvijek je tema tračeva. Govorkalo se da je ona umalo uništila brak kolegi Halitu Ergencu. Međutim, isto tako Turskom kruže glasine da ona zapravo voli žene, a budući da je u jednom razdoblju mnoge vikende provodila u Rimu šuškalo se da tamo uživa u bliskim susretima s manekenkama. Ona je to opovrgnula rekavši da joj tamo živi draga prijateljica.

No, čini se da je loše razdoblje iza nje i u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica što je pokazala i na nedavno održanom filmskom festivalu. 

samoubojstvo

Turska

Meryem Uzerli

Sulejman Veličanstveni

glumcia

bičevanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter