Pred licem pravde

Biebera su uhitili jer je vozio pijan, a Reese Witherspoon jer se svađala s policajcima


Ines Madunić
18.11.2017.19:50
Biebera su uhitili jer je vozio pijan, a Reese Witherspoon jer se svađala s policajcima
Profimedia

sažeto

Ovo su najzabavnije fotke omiljenih celebova u policijskoj postaji


Ines Madunić
18.11.2017.19:50

Nije lako biti slavan. Imate jako puno novca i jako ste važni pa nije čudno da pomislite kako ste iznad zakona. To ipak nije baš istina pa su se mnogi celebrityji našli pred policijskim fotoaparatom nakon što su prekršili zakon. Donosimo najzabavnije službene policijske fotografije nekih od najglamuroznijih ljudi na svijetu na kojima ne izgledaju miljama daleko od crvenog tepiha.

Robert Downey Jr.

Profimedia

Samo jedna od njegovih fotografija iz policije. Ova je nastala 1999. godine, kad je završio u zatvoru zbog posjedovanja droge. Pustili su ga na uvjetnu kaznu, ali ju je prekršio pa je opet završio u zatvoru i na odvikavanju. Izgleda prilično sretno usprkos svemu.

Nicolas Cage

Profimedia

Glumac je uhićen 2011. u New Orleansu zbog obiteljskog nasilja. On i supruga navodno su se svađali oko toga u kojem su stanu trebali prespavati, a on ju je grubo primio za ruku. Susjedi su pozvali policiju zbog buke, a on se počeo svađati s policajcima kad su došli i rekao im je: 'Zašto me jednostavno ne uhitite?' Poslušali su njegov savjet.

Lindsay Lohan

Profimedia

Lindsay je odlučila pozirati za policijsku fotografiju 2013., kad su je priveli u Santa Monici zbog vožnje u pijanom stanju i laganja policiji. Branila se šutnjom, a to nije bio jedini put kad su je priveli. Ima popriličnu kolekciju policijskih fotografija.

Justin Bieber

Profimedia

Mladi pjevač uhićen je 2014. u Miamiju zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola, s vozačkom dozvolom koja je istekla, a usput se i utrkivao. Nije se opirao uhićenju, a na fotki izgleda kao da je došao na after party, a ne u policijsku postaju.

Mel Gibson

Profimedia

Kad su ga uhitili, glumac je rekao da je to sve "cirkus". Priveli su ga zbog obiteljskog nasilja nad tadašnjom djevojkom Oksanom Grigorjevom u Kaliforniji.

Charlie Sheen

Profimedia

Uhitili su ga u vrijeme Božića u Aspenu 2009. godine jer se svađao i tukao s tadašnjom suprugom Brooke Miller. Ona je pozvala policiju nakon što ju je gurnuo, a optužen je za nasilje i prijetnje. Holivudski zločesti dečko nije bio na policiji tad ni prvi ni zadnji put.

Paris Hilton

Profimedia

Savršena kao i uvijek, Paris je čak i za policijsku fotku izgledala besprijekorno. Uhićena je u Las Vegasu nakon što su policajci zaustavili auto njezinog dečka zbog sumnje u vožnju u pijanom stanju. Iz njezine torbice ispale su vrećice u kojima je bio kokain. Brzo je izašla van.

Michael Jackson

Profimedia

Kralja popa privela je policija u Santa Barbari 2003. godine zbog optužbi za zlostavljanje maloljetnika. Tada 45-godišnji Michael Jackson izašao je iz pritvora nakon što je platio tri milijuna dolara jamčevine. Dvije godine kasnije, oslobodili su ga svih optužbi.

Jay Z

Profimedia

Poznati reper uhićen je 1999. u New Yorku jer je navodno u noćnom klubu nožem izbo šefa izdavačke kuće. Priznao je napad i dobio tri godine uvjetne kazne.

Amanda Bynes

Profimedia

Nekadašnja dječja zvijezda uhićena je 2012. jer se pijana zabila u policijski auto. Tad je imala 26 godina i pustili su je nakon što je platila 5000 dolara jamčevine. Prije toga dobila je kaznu nakon što su je policajci pokušali zaustaviti jer je pričala na mobitel dok je vozila, ali je ona samo nastavila dalje, ne obazirući se na njihove signale da se zaustavi.

Reese Witherspoon

Profimedia

Znamo ju kao slatkicu, ali američki policajci upoznali su je u drugom svjetlu. Glumica je bila suvozačica kad su njezinog supruga Jima Totha zaustavili i zaključili da je vozio pijan. Oskarovka je u Atlanti izašla iz automobila iako su joj policajci rekli da ostane sjediti, a onda se i svađala s njima te im navodno rekla kako će "uskoro saznati tko je ona i završiti na nacionalnim vijestima". Kasnije se ispričala zbog svog ponašanja.

Bill Cosby

Profimedia

Ova je fotografija nastala prije dvije godine, kad je Bill Cosby priveden zbog drogiranja i seksualnog napada na ženu koje je počinio 12 godina prije uhićenja. Komičar je izašao uz jamčevinu od milijun dolara, a otad ga je više desetaka žena optužilo za istu stvar - drogirao ih je i onda seksualno zlostavljao ili silovao. Nije osuđen ni za jedno djelo dosad.

star vibes

Jay Z

Justin Bieber

Reese Witherspoon

Michael Jackson

Charlie Sheen

Paris Hilton

Bill Cosby

Lindsay Lohan

Mel Gibson

Nicolas Cage

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter