Dijete kao stroj za proizvodnju love

Beyoncina kći sa sedam godina ima svoju liniju odjeće, parfema, svog stilista, kuhara, a sada je dobila i nagradu


Ines Madunić
19.11.2019.15:00
Beyoncina kći sa sedam godina ima svoju liniju odjeće, parfema, svog stilista, kuhara, a sada je dobila i nagradu
Profimedia

sažeto

Kći Beyonce i Jay Z-a upravo je dobila Soul Train nagradu za najbolji tekst pjesme, a što ste vi učinili u posljednjih tjedan dana?


Ines Madunić
19.11.2019.15:00

Blue Ivy toliko je bogata da ima svoje Michelle i Kelly, ide vic koji je netko napisao na Twitteru nakon što je objavljen video za "Formation", a u kojem Beyonceina kći pleše uz dvije djevojčice pored nje. Referenca je to, dakako, na vrijeme koje je njezina mama provela u Destiny's Child pa zatim ostavila Michelle Williams i Kelly Rowland iz sebe i postala najveća diva.

Prvorođena kćer nje i Jay Z-a ovog je vikenda dobila svoju prvu nagradu, za doprinos tekstu pjesme "Brown Skin Girl" koju je otpjevala s Beyonce. Blue Ivy tako je sad nagrađena autorica.

Da budemo pošteni, nije samo ona nagrađena nego svi koji su sudjelovali u pisanju pjesme, između ostalog i Beyonce te Jay Z, ali nije malena stvar.

Inače, prvi put je potpisana kao autorica kad je tek rođena; Jay Z iskoristio je njezin prvi plač, ali i zvuk njezina srca s ultrazvuka, dakle prije nego što se rodila, na svojoj pjesmi "Glory" iz 2012.

Beyonce ju je potpisala na "Blue" iz 2013., a na tatinom albumu "4:44" iz 2017. godine objavljeno je 40 sekundi njezina freestyle repanja.

Blue Ivy, koju su roditelji nazvali prema drvu koje su vidjeli dok su krstarili Jadranom, ima dvije dadilje koje su je učile francuski i svahili prije nego što je krenula u školu. Danas pohađa privatnu školu u Los Angelesu i ide u drugi razred, a navodno je talentirana za ples i pjevanje, baš kao i mama.

Blue Ivy ima i svoje tjelohranitelje kao i osobnog kuhara koji joj ispunjava sve želje pa radi tjesteninu u obliku balerine i slično.

Beyonceina kćer također ima i svog stilista, Manuela Mendeza, koji u dogovoru s Tyom Hunterom i June Ambrose, koji odijevaju Bey i Jaya, izabire njezinu odjeću.

Blue je dobila konja kad je imala dvije godine jer ga je poželjela, a najčešće se druži s djecom Gwyneth Paltrow te blizancima Mariah Carey.

Obitelj Carter, koju uz Blue, Beyonce i Jaya čine još blizanci Sir i Rumi, ima pet raskošnih vila - dvije u Los Angelesu i po jednu u New Yorku, Miamiju i Hamptonsu.

Uskoro će izaći linija dječje sportske odjeće te parfem pod njezinim imenom, ali Carteri imaju problema sa zaštitom njezina imena trademarkom jer već postoji tvrtka Blue Ivy čija se vlasnica Veronica Morales bavi organiziranjem vjenčanja.

"Blue Ivy Carter u SAD-u je kulturna ikona", stoji u zahtjevu obitelji Carter da zaštite ime svoje kćeri. Zasad nisu uspjeli. 

Inače, Blue Ivy je prošle godine na aukciji ponudila 19.000 dolara za sliku Sidneyja Poitiera jer joj se jako svidjela, ali na kraju ju nije uspjela kupiti. Ipak, kupila si je drugu za 10.000 dolara. Očito je odmalena ljubiteljica umjetnosti. 

Profimedia

Beyonce

Jay Z

Blue Ivy

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter