Vjenčali se čak tri puta!

Beogradska svadba bila je prava raskošna balkanska igranka pred stotinama uzvanika, dok su Bale sačuvali samo za sebe


Barbara Marinović
05.12.2018.14:00
Beogradska svadba bila je prava raskošna balkanska igranka pred stotinama uzvanika, dok su Bale sačuvali samo za sebe
Foto: CROPIX

sažeto

Igor i Severina Kojić odlučili su se vjenčati čak tri puta! Nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, vjenčali su se 2015. u Balama i Beogradu, a kasnije i Zanzibaru


Barbara Marinović
05.12.2018.14:00

Severina i Igor Kojić toliko se vole da su se vjenčali čak tri puta. Naime, pjevačica je objavila par fotografija kojima se prisjetila njihovog puta u Zanzibar, a gdje je na tajnom obredu Igoru rekla 'da' po treći put. U Africi se udala u ljubičastoj haljini tradicionalnog kroja afričkih plemena. Svadba se u Africi odvila 2016. godine, kada su Igor i pjevačica tamo boravili. Divno je Severina izgledala noseći tradicionalni nakit, umjeren make up, žuti buket cvijeća... Do Igora je stigla u pratnji Masajki. Nije ta treća svadba para bila ni približno velika i pompozna kao ona u Beogradu.

 
 
 
View this post on Instagram

Stižem ti ⭐️ moja sjajna #tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 4, 2018 at 11:29am PST

Ogromna svadba u Beogradu

Naime, kada su se Severina i Igor u studenom 2015. vjenčali u Beogradu, cijela estrada iz regije slila se u beogradski hotel Crown Plaza. Svadbi su prisustvovali brojni uzvanici, navodno je Igor pozvao šestotinjak, a Sevreina tek 150 uzvanika, a za koje su zakupili i dva kata hotela. Iz Kebine kuće par su uz 'Đurđevdan' otpratili trubači, a oni su se potom vozili u okićenom 'Stojadinu'. Svadbu je režirao pokojni slovenski redatelj Tomaž Pandur, Severinin veliki prijatelj i suradnik. Ništa se nije prepustilo slučaju. Svadbi su prisustvovali Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva Balent. Vjenčanicu je potpisala Matija Vuica, a kasnije se Severina u par njezinih haljina i presvukla. Svadbena kuma bila joj je najbolja prijateljica Andrea Čermak, a upravo spomenuti Grašo otpjevao je paru pjesmu za prvi ples - 'Moje zlato'.

 
 
 
View this post on Instagram

22.11. Ti ❤️... i naše godine tri #kuma #soon #newalbum #HALO #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 22, 2018 at 5:47am PST

S druge strane, bilo je i predstavnika srpske estrade, među njima pjevačica Nada Topčagić, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Saša Matić... Osim što su Severinini, oni su i prijatelji i suradnici Dragana Kojića Kebe, popularnog glazbenika i svekra pjevačice. Tijekom svadbe, Seve se uhvatila mikrofona, a uz Grašu pjevali su i Džej, Mitar Mirić, Aca Lukas... Bilo je to svadbeno bratstvo i jedinstvo u pravom smislu.

Intima i diskrecija u Balama

Dok je u Africi svadba bila intimna, a u beogradu velika i raskošna, najromantičnija bila je ona prva - u istarskim Balama. Nju je par zadržao za sebe, bila je tajna, intimna, daleko od očiju znatiželjnika. O svemu se doznalo kada je Severina to objavila na svom Instagramu. Krajem rujna 2015. vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Svadbi su tada prisustvovali Severinini najbliži članovi obitelji te kumovi - njezina Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Vjenčao ih je baljanski župnik, a mještani su svjedočili da je Sevka cijelu svadbu proplakala - od sreće.

Severina

igor kojić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter