Depp dokazao da je zvijezda

Beograd na nogama zbog holivudskog glumca: Traži potpunu privatnost, doveo je svoju poslugu i cijeli popis posebnih zahtjeva


Ines Madunić
05.02.2019.17:00
Beograd na nogama zbog holivudskog glumca: Traži potpunu privatnost, doveo je svoju poslugu i cijeli popis posebnih zahtjeva
Getty Images

sažeto

Glumac snima film u Beogradu, a sve je podređeno njegovim željama


Ines Madunić
05.02.2019.17:00

Johnny Depp stigao je u Beograd prije desetak dana, a ostat će sve skupa mjesec dana na snimanju filma "Minamata" o životu fotografa Eugenea Smitha. Nakon toga snimanje se premješta u Crnu Goru.

Beograd je na nogama zbog zahtjeva holivudske zvijezde, a produkcija se potrudila da mu nikad ništa ne nedostaje.

Depp je smješten u penthouse luksuznog hotela u Beogradu, a on je zahtijevao potpunu privatnost.

"Penthouse ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s prelijepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupaonice. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti smiju ući u njega. Doveo je svoje ljude za poslugu i pripremu hrane i oni su mu pri ruci da bi ga poslužili u svakom trenutku. Zaposlenici hotela s njim nemaju nikakvog kontakta, on je tu samo kako bi prespavao", kažu izvori.

 
 
 
View this post on Instagram

First look of Johnny (as photographer W. Eugene Smith in Minamata) #johnnydepp #minamata mata

A post shared by Johnny Depp (@fadepp_) on Jan 31, 2019 at 11:22am PST

Navodno je i mijenjao neke dijelove namještaja koji mu se nisu sviđali u apartmanu.

Snima se na Dunavu, a tamo Depp ima svoju prikolicu u kojoj se odmara između snimanja. Hrana mu se dostavlja iz hotela, gdje ju pripremaju njegovi kuhari.

Ostaloj ekipi filma na raspolaganju je jedan beogradski restoran koji je zatvoren za javnost za vrijeme snimanja te rade hranu samo za njih.

Snažno osiguranje stalno ga okružuje tako da nitko ne može doći do njega ni u jednom trenutku, a po gradu se uopće ne šeta jer ne želi susretati obožavatelje. Nijedan fotograf još ga nije uspio snimiti u gradu ni na snimanju, gdje je svima koji nemaju odobren pristup nadaleko zabranjen dolazak. 

Sve njegove zahtjeve asistenti su dogovorili s lokalnom ekipom prije nego što je glumac došao.

Beograd

snimanje filma

johnny depp

zahtjevi glumaca

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter