Potraga je počela, imate li favorita?

Ben Affleck dobio je otkaz nakon što je završio na liječenju od alkohola, tko će biti novi Batman?


Ines Madunić
01.02.2019.08:00
Ben Affleck dobio je otkaz nakon što je završio na liječenju od alkohola, tko će biti novi Batman?
Profimedia

sažeto

Novi film o superjunaku dobit ćemo 2021. godine, ali još ne znamo tko će ga glumiti


Ines Madunić
01.02.2019.08:00

Nakon što je u tri filma glumio Batmana, Ben Affleck dobio je otkaz i više neće portretirati junaka osvetnika. Naime, kako je najavljeno, novi film o Batmanu stiže u kina 2021. godine, režirat će ga Matt Reeves, no Affleck je i sam potvrdio da on neće biti u njemu.

"Ta uloga zahtijeva fokus, strast i najbolju izvedbu koju možeš dati. Postalo je jasno da ne mogu ispuniti te zahtjeve", rekao je Affleck. Razlog otkaza je njegova ovisnost o alkoholu zbog koje je prošle godine treći put završio na liječenju.

Fanovi ispočetka nisu bili oduševljeni Affleckom kao Batmanom, a on se kao taj junak pojavio u filmovima "Batman vs. Superman", Suicide Squad" i "Justice League".

Iako ga neće igrati, glumac je istaknuo kako je sretan što će se film snimati nakon što je objavljeno kako ćemo ga u kinima gledati na ljeto 2021. godine, no ostaje pitanje - tko će dobiti ulogu?

Nakon što su ga u holivudskim blockbusterima glumili Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer i Christian Bale.

Neki spominju kako je u igri ozbiljno Jake Gyllenhaal, s kojim je redatelj Reeves već počeo pregovarati. Gary Oldman, koji je s Baleom glumio u trilogiji "Vitez tame", predložio je Joaquina Phoenixa, no neki smatraju kako je 44-godišnji glumac malo prestar za ulogu akcijskog junaka.

S obzirom na to da će snimanje vjerojatno početi tek iduće godine, ostaje nam samo da navijamo za svoje favorite.

Ben Affleck

Batman

Joaquin Phoenix

Jake Gyllenhaal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter