Svaka čast!

Barbara Kolar i Brenin sin u istoj su borbi već godinama! Nisu išli pod nož - no neki su i to napravili da bi riješili problem


100posto
26.05.2019.19:30
Barbara Kolar i Brenin sin u istoj su borbi već godinama! Nisu išli pod nož - no neki su i to napravili da bi riješili problem
Foto: Instagram

sažeto

Barbara Kolar borila se s kilogramima dugi niz godina, a mladi Viktor svojoj slavnoj majci zadavao je glavobolje - bojala se da se ne razboli


100posto
26.05.2019.19:30

One nikad nisu skrivale svoju borbu sa suvišnim kilogramima. Dijete, treninzi, promjena prehrambenih navika - sve to utječe na nečiji izgled. Nekima funkcionira dugoročno, drugima se suvišni kilogrami vrate, no bitno je ne odustati i prigrliti neki zdraviji životni tempo.

Nema gledatelja koji u showu 'Zvijezde pjevaju' nije primijetio znatno vitkiju siluetu voditeljice Barbare Kolar. Poznata je Barbara po svojim oscilacijama u težini i ne izbjegava temu kilograma i bitke koju je s njima vodila. A čini se - i dobila! Izgubila je 20-ak kilograma zahvaljujući uravnoteženoj prehrani. Svjesna je, govori često, da je jedna od onih kojima se i voda 'hvata'. 'Mislim da je ljudima, ma koliko empatični bili, teško pojmiti da je nekome teško postići ono što je za njih 'mačji kašalj'. Ja nikad recimo nisam uspjela shvatiti kako netko ne razumije matematiku dok netko kome je vitka linija dana sigurno vjeruje da su ovakvi kao ja nepopravljivi žderonje. Nažalost, ja sam i u svojim krupnim fazama osoba koja ne večera, slatko jede možda jedanput mjesečno i vjerojatno u tjednu pojede manje nego drugi u jednome danu. Tako da je kod mene gubitak na vagi redovito rezultat dugotrajnog tvrdoglavog odricanja na granici s fanatizmom', rekla je Barbara u intervjuu za 100posto nedavno. Tvrdoglavost joj se isplatila, i to se baš vidi!

Foto: Neja Markicevic/CROPIX

Viktor je skinuo pedesetak kilograma

Poznata je već u cijeloj regiji bitka mladog Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene. Kao dječak i tinejdžer imao je znatan višak kilograma, a njegova poznata majka zbog toga je bila jako zabrinuta. Znala je Brena reći da joj je najveća frustracija činjenica da imaju na raspolaganju sve, a sinu opet ne mogu pomoći. Kako ne bi došlo i do zdravstvenih problema, Viktor se uhvatio u koštac s problemima i skinuo je oko čak pedeset kilograma. Sam je na Instagramu pokazao kakve je hlače nosio nekad, i na tom se živom primjeru najbolje vidi koliko je centimetara izgubio. Osim na hranu, pazi da redovito trenira te je Viktor danas u odličnoj formi.

 
 
 
View this post on Instagram

✌️👌

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Jul 3, 2018 at 6:02am PDT

Danijela bitku vodila dugi niz godina

Danijela Dvornik bitku je vodila cijelog života, dovođenje tijela u formu za nju je stvar upornosti i dugotrajnog rada. Od teretane do prilagodbe prehrane, Danijela je napravila sve. Uspjela je pa je skinula više od 15 kilograma. 'Gladovanje i preskakanje obroka pa onda prežderavanje u jednom obroku dovodi do kontraefekta. Ako ovo pravilo ne usvojite, onda se nemojte mučiti! Moja borba traje nekoliko godina i ništa ne dolazi preko noći', napisala je Dvornik svojedobno i tako otkrila kako joj je uspjelo.

Instagram

Glumica Ana Begić Tahiri nakon trudnoće ostala je sa skoro 20 kilograma viška, koje je mukotrpno skidala - i uspjela! Besprijekornu liniju pokazala je kada je nakon mršavljenja skinula višak kože, podvrgnuvši se abdominoplastici. Bio je to težak zahvat i oporavak, no kada je sve završilo - Ana je bila sretna zbog krajnjeg ishoda.

Drele skinuo preko 30 kilograma

Davor Dretar Drele posljednje dvije godine skinuo je više od 30 kilograma, shvatio je da je brojka od 134 kilograma na vagi jednostavno previše. Nije se pomirio s problemom, već se bacio na posao i kontaktirao stručnjaka. Promijenio je u suradnji s nutricionistom plan prehrane i uz aktivnost te strpljenje uspio riješiti problem.

NOVA TV

Ecija Ojdanić jedna je od onih žena koje s godinama izgledaju sve bolje. Nedavno se prisjetila svog izgleda otprije 15-ak godina. Bila je puno mlađa, no i deblja. Petnaest kilograma skinula je otad, a sve zahvaljujući fizičkoj aktivnosti i mediteranskoj prehrani.

Barbara Kolar

Viktor Živojinović

newsletter

Prijavite se na Newsletter