Tko bi im odolio

Bali bega nećemo tako skoro zaboraviti, ali imamo i domaćih kraljeva sapunica koji su zavodili i u stvarnom životu: Na njega je 'palo' pola estrade!


Ines Madunić
21.07.2019.12:00
Bali bega nećemo tako skoro zaboraviti, ali imamo i domaćih kraljeva sapunica koji su zavodili i u stvarnom životu: Na njega je 'palo' pola estrade!
Neja Markičević, Boris Kovačev, Tomislav Krišto/Cropix

sažeto

Zavodnici na malim ekranima, zavodnici i u stvarnosti...


Ines Madunić
21.07.2019.12:00

Dok su naše mame pobožno gledale meksičke telenovele i čekale Jose Armanda, Carlosa Daniela, Alejandra i Diega, nova je generacija počela gledati turske sapunice zbog Bali bega. Turski glumac Burak Özçivit postao je zvijezda na cijelom Balkanu zahvaljujući ulozi u sapunici - pardon, povijesnoj dramskoj seriji - "Sulejman Veličanstveni".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Jul 5, 2019 at 4:12am PDT

A iako je boom hrvatskih sapunica pomalo splasnuo, imali smo mi i domaćih kandidata za zavodnika godine.

Jedan od glumaca u koje su se mnoge zaljubile baš zbog uloga u sapunicama - opet, ispričavamo se, domaćim dramskim serijama - je Filip Juričić.

Prva veća uloga kojom se predstavio široj javnosti bila je u "Ljubavi u zaleđu", u kojoj je igrao nogometaša koji se zaljubi u umjetnicu. Filip je zahvaljujući toj ulozi počeo dobivati i druge uloge, ne samo u sapunicama, ali one su ionako najgledaniji program, a za glumce najbolje plaćeni poslovi pa se tako pojavio i u "Tajnama", "Vatrama ivanjskim" i "Pravoj ženi", dok je sve oduševio kao negativac u "Larinom izboru".

Foto: CROPIX

Što se tiče zavodničkog potencijala u stvarnom životu, dobio je sina s Mateom Roščić 2007. godine, a bio je u vezama s Ivom Šulentić, Korinom Vukadinović, Antonijom Bojanić... Nakon burnog ljubavnog života smirio se uz Niku Dogan, medicinsku sestru s kojom je prošle godine dobio sina.

Robert Kurbaša također je glumio u "Ljubavi u zaleđu", a visoki Dalmatinac osvojio je mnoge djevojke svojim nonšalantnim pristupom.

Glumio je u "Običnim ljudima", "Ponosu Ratkajevih", "Dolini sunca", "Ruži vjetrova" i "Zlatnim dvorima". O svom privatnom životu nikad nije volio pričati, a prije braka s Kristinom Matković povezivali su ga s Larom Ercegović.

Duje Klarić/Cropix

S nekadašnjom missicom i frizerkom Kristinom vjenčao se 2013. godine, a rekao je kako je odmah znao da je ona žena s kojom želi provesti život. Imaju dva sina, Robert je bio na oba porođaja i kaže kako se trudi biti najbolji suprug i otac.

Janko Popović Volarić bio je pravo otkriće kad se pojavio u "Običnim ljudima" u epizodnoj ulozi, a svoje mjesto među zavodnicima iz sapunica učvrstio je glavnom ulogom u "Ponosu Ratkajevih".

Glumio je i u "Sve će biti dobro", "Najboljim godinama", "Larinom izboru" i "Čistoj ljubavi" te u međuvremenu postao miljenik redatelja koji su ga sve češće angažirali u dugometražnim filmovima kao što su "Majka asfalta", "Goran" i "Comic Sans".

Neja Markičević/Cropix

U stvarnom životu zaljubio se u scenaristicu, glumicu i producenticu Jelenu Veljaču, s kojom je bio u braku od 2009. do 2012. godine, a iz prijašnje veze ima sina Davida, kojeg je dobio s 18 godina.

Nakon razvoda povezivalo ga se sa srpskom glumicom Tijanom Pečenić i novinarkom Mateom Dominiković, a sad je, navodno, slobodan.

Ivan Herceg također je trenutno singl, barem tako tvrdi, a zaveo je dosad pola estrade. U vezama je bio s Anom Majhenić, Tatjanom Jurić, Petrom Dugandžić, Anitom Dujić, a povezivali su ga i sa Žanamari, Ecijom Ivušić i Jelenom Veljačom, iako to nikad nije potvrđeno.

Luka Gerlanc/Cropix

Prošle godine pisalo se da je u vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli. Viđali su ih na večerama, on ju je podržavao na nastupima, ali onda je negdje puklo. I ne samo to, nego je on napisao na Instagramu da nikad nisu ni bili zajedno.

"Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana", napisala je mlada Slovenka.

A Herceg, koji je dotad bio neokrunjeni kralj sapunica - glumio je u "Dolini sunca", "Najboljim godinama", "Larinom izboru" i "Zlatnim dvorima" - nije se proslavio ni na poslovnom planu u posljednjih godinu i nešto.

Naime, nakon što je glumio u prvih 78 epizoda sapunice "Čista ljubav", dobio je otkaz "zbog produkcijskih razloga", a neslužbeno zbog teškog karaktera i činjenice da je dolazio nepripremljen na set te se neprimjereno odnosio prema kolegama. U glavnoj ulozi zamijenio ga je Janko Popović Volarić.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter