SMRTONOSNA OPSESIJA SKORO IH JE UBILA!

Bakterije, teški neurološki napadi i potrošeni milijuni. Tek su počeli živjeti, a liječnici su ih već par puta spašavali!


100posto
03.09.2019.15:50
Bakterije, teški neurološki napadi i potrošeni milijuni. Tek su počeli živjeti, a liječnici su ih već par puta spašavali!
Screenshot: Instagram

sažeto

Nebrojene operacije bile su potrebne da bi se doveli do toga da izgledaju kao živuće lutkice


100posto
03.09.2019.15:50

Popularna lutkica Barbie ove je godine proslavila 60. rođendan. S godinama je lutkica izgubila na popularnosti, no neki je toliko vole i toliko su njome opsjednuti da su uložili milijune i žrtvovali svoje zdravlje samo kako bi izgledali kao lutka.

Najpoznatiji par živućih lutkica su Valeria Lukyanova i Rodrigo Alves, koji su se proslavili jer su "ljudska Barbie" i "ljudski Ken".

Rodrigo je Brazilac koji je priznao kako je bio žrtva bullyinga u tinejdžerskoj dobi pa je sanjao o tome da izgleda kao Ken. U 18 godina napravio je skoro 70 operacija i potpuno se izobličio, a potrošio je oko šest milijuna dolara.

Imao je deset operacija nosa, nekoliko face lifta, implantate u stražnjici, presađivanje kose, odstranjivanje rebara, fileri za ruke kako bi izgledalo kao da ima mišiće, a operacijama je napravio i lažni six pack.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Aug 31, 2019 at 5:57pm PDT

Ubrizgavali su mu gel u ruke kako bi izgledale mišićavo, no nešto je pošlo po krivu pa je dobio smrtonosnu bakteriju i liječnici su ga jedva spasili.

Nakon šeste operacije nosa dobio je gangrenu, tad su ga jedva spasili, a miris više uopće ne osjeća niti može disati kroz nos.
Nedavno je dobio infekciju bog implantanata u bradi pa je morao na operaciju da se to popravi, a kaže kako više ne želi na operacijski stol jer misli da njegovo tijelo to ne bi ni izdržalo.

Rodrigo je nastupao po reality showovima u SAD-u i Velikoj Britaniji, a nedavno je izjavio kako će odbaciti svoj imidž Kena, koji je, osim izgleda, uključivao i način oblačenja, odnosno nošenje casual odijela u jarkim bojama i slično.

"Zvali su me 'ljudski Ken' i dobro su me za to plaćali. Zato sam stalno morao održavati takav stil - kosa mi je morala biti do kraja izblajhana, bez izrasta, morao sam biti mršav i nositi raznobojna odijela kako bih opravdao očekivanja drugih. U posljednjih nekoliko mjeseci ne želim to više", rekao je.

Valeria Lukyanova 34-godišnja je Ukrajinka koja zarađuje kao model. Sa svojim neproporcionalnim tijelom nalikuje na barbiku, ali tvrdi da je operirala samo grudi te nosi leće u boji kako bi imala plave oči.

No, njezine su proporcije toliko neobične da su neki mediji tvrdili kako ona uopće ne postoji nego da se radi o digitalno napravljenoj slici. Zato je počela snimati videe, kako bi dokazala da izgleda baš kao na slikama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valeria Valerievna (@valeria_lukyanova21) on Aug 27, 2019 at 3:30pm PDT

Valeria kaže da je vegetarijanka te živi na strogo tekućoj dijeti, što podrazumijeva da uopće ne jede krutu hranu.

Zarađuje kao influencerica, a snimila je i glazbene albume te pisala knjige o new age duhovnosti. U jednom dokumentarcu izjavila je kako vjeruje da ona uopće nije sa Zemlje, nego je poslana s Venere kako bi nas Zemljane naučila nekim istinama. 

Finkinja Amanda Ahola također je skoro umrla zbog previše plastičnih operacija te su je liječnici počeli odbijati jer nije sigurno da ide pod nož, no ona ne odustaje.

Dosad je tri puta povećavala grudi, a posljednja ju je operacija skoro ubila. Dok je bila pod anestezijom doživjela je neurološki napadaj koji je uzrokovao oteklinu na mozgu. Oporavljala se mjesecima, privremeno je izgubila pamćenje i trpjela snažne bolove, ali opet je htjela na operaciju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Ahola (@a.ahola_official) on Nov 23, 2018 at 7:34am PST

"Nikad ne bih imala ovakav život da nisam promijenila svoje tijelo i povećala grudi. Sviđa mi se kako izgledam i volim sebe. Ništa nije savršeno, ali ja se želim nastaviti mijenjati", rekla je Amanda.

Osim povećanja grudi, stalno povećava usne, ubrizgava botoks i druge filere u lice kako bi što više ličila na Barbie.

Andrea Ivanova iz Bugarske dosad je bila na 15 operacija jer također želi izgledati kao barbika. Ima tek 21 godinu, a toliko je povećala usne da također izgleda kao karikatura.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on Aug 24, 2019 at 12:06pm PDT

"Ne sjećam se na koliko točno operacija sam bila, možda ih je i više od 15. Išla sam svaki mjesec. Htjela sam točno ovakve usne kakve sad imam. Puno ljudi me vrijeđa, ali mislim da svatko ima pravo živjeti i izgledati kako želi. Ne moraju se svi uklapati u standarde većine. To je osobni izbor i ne bojim se to pokazati", rekla je Andrea.

Kaže i da joj se javljaju muškarci koji joj žele platiti za seks, no ona to odbija jer se ne želi baviti prostitucijom.

Kerry Miles tvrdi da je jedina "prava britanska Barbie". Engleskinja je u deset godina dva puta operirala nos, dva puta povećavala grudi te ubrizgavala botoks i filere u usne i obraze.

Za sebe kaže da je ovisnica o plastičnoj kirurgiji, ali ni nju liječnici više ne žele operirati.

 
 
 
View this post on Instagram

It’s a Barbie thing you wouldn’t understand....💓

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on Mar 2, 2019 at 2:42am PST

I ona je imala zdravstvenih problema, fileri su se raspadali u njezinim usnama i slično, ali ona ne odustaje i traži nove liječnike koji bi je svejedno operirali, i to u Turskoj, gdje su plastične operacije puno jeftinije.

Planira zategnuti oči kako bi imale više mačkasti oblik, a redovno nosi korzet kako bi si smanjila opseg struka.

plastične operacije

estetska kirurgija

rodrigo alves

ljudski Ken

ovisnici o plastičnim operacijama

Valeria Lukyanova

ljudska Barbie

newsletter

Prijavite se na Newsletter