FOTO: Tajna ljubav pokojnog DJ-a

Aviciijeva djevojka napisala mu dirljiv oproštaj, otkrila da su planirali obitelj te da je odgajao njezinog sina


Ines Madunić
28.04.2018.08:45
Aviciijeva djevojka napisala mu dirljiv oproštaj, otkrila da su planirali obitelj te da je odgajao njezinog sina
Profimedia

sažeto

Češka manekenka Tereza Kačerova na Instagramu se oprostila od Aviciija s kojim je bila u vezi


Ines Madunić
28.04.2018.08:45

Švedski DJ Avicii u tajnosti je bio u vezi s češkom manekenkom Terezom Kačerovom, što je ona otkrila na Instagramu nakon njegove smrti.

Iako javnost nije bila upoznata s time, čini se da je par bio zajedno nekoliko mjeseci. Tereza je prvo objavila video s njihovim zajedničkim fotografijama na kojima se vidi da su putovali te da je pokojni švedski DJ bio blizak s njezinim sinom Lukom. Nakon toga manekenka je objavila dugačko pismo koje je napisala Aviciiju, pravog imena Tim Bergling. U njemu je opisala njihov prvi spoj i cijelu vezu te otkrila da su planirali obitelj.

 

The brightest stars burn out the fastest.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on Apr 26, 2018 at 7:31pm PDT

"Uvijek sam htjela da naša veza ostane tajna jer sam htjela da bude samo naša i nisam htjela sudjelovati u toj ludosti. Ali, mislila sam, podijelit ću to sa svijetom kad budem trudna s tvojim djetetom", napisala je Tereza.

Dirljivo pismo sadrži puno intimnih detalja o njihovoj vezi.

"Svaki put kad pomislim da nešto nećemo nikad završiti osjetim fizičku bol u srcu. Nikad nismo dovršili maraton Harryja Pottera - imali smo samo još zadnji dio - nikad me nisi vidio kako se raspadam kad Snape umre. Nikad nisam dovršila nagovarati te da moramo nazvati našu kćer Serafina. Nikad nisi dovršio tetovažu na unutarnjoj strani ruke koja bi sadržavala žensko lice koje jako liči mojemu", napisala je manekenka, koja ima dvogodišnjeg sina. Bergling je s njim bio jako blizak, što se vidi na fotografijama, ali i u pismu.

 

❤️ Part 1/2

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on Apr 26, 2018 at 7:35pm PDT

"Nedostajat će mi gledati tvoju ljubav za Luku. Možda nisi bio moja srodna duša, nego Lukina. Kad smo tek počeli hodati, nije mi bilo jasno zašto te on tako voli, a nije te ni poznavao tako dobro. Nisi mu još bio pokazao kako dobar 'plastični tata' ćeš biti", napisala je Tereza te dodala da su posljednje riječi koje joj je rekao bile "Volim te."

 

❤️ Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on Apr 26, 2018 at 7:37pm PDT

Avicii je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Omanu, a njegova je obitelj potvrdila da je počinio samoubojstvo. Imao je 28 godina i bio jedan od najuspješnijih DJ-eva na svijetu.

ljubavna veza

samoubojstvo

djevojka

Avicii

oproštajno pismo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter