Konačno sretan

Auti i meso: Ante Gotovac svaki dan se pohvali obilnim ručkom, promovira svoju tvrtku i uživa s novom djevojkom


100posto
21.08.2019.17:00
Auti i meso: Ante Gotovac svaki dan se pohvali obilnim ručkom, promovira svoju tvrtku i uživa s novom djevojkom
Damjan Tadić/Cropix

sažeto

Bivša reality zvijezda živi u Zemunu kraj Beograda, zaljubljen je i jako zaposlen


100posto
21.08.2019.17:00

Antu Gotovca pamtimo po turbulentnom braku sa Simonom i reality showu koji je par imao. Svojedobni kraljevski par domaćeg trasha razveo se nakon tri godine braka vrlo javno i ružno, ona ga je optuživala da ju je podvodio i davao joj drogu, mjesecima su trajala ročišta na sudu sve dok se nisu dogovorili oko skrbništva nad kćeri.

Nakon svega, ostali su ipak u dobrim odnosima, i to nakon što su oboje pronašli Boga. Simona je ispričala kako je baš Ante odgovoran za njezino preobraćenje te da mu je doživotno zahvalna. 

Ivana Marinić Kragić/CROPIX

Ante je čak bio na krštenju Simonina sina te je u crkvi zaplakao od ganuća.

Simona je sad u sretnom braku sa Stanislavom Mijokovićem, a i Ante je pronašao sreću. Njemu je, doduše, trebalo malo duže.

Bio je u nekoliko kratkih veza, imao je problema s alkoholom i drogama, a sam je otišao u komunu kako bi se svega toga riješio.

Ronald Goršić/Cropix

"Nakon rastave bio sam u depresiji, srušio mi se cijeli svijet. Povukao sam se u sebe, a onda su me dojučerašnji prijatelji, koji su partijali u mojoj kući, za moj novac, počeli nazivati klošarom i smećem. Bio sam mrtav čovjek. Nakon svega došao sam u Beograd kod prijatelja Žarka na brod. Nisam imao za jesti, on me hranio. Ma nisam imao za lijekove", rekao je za 24sata.

Nakon što se otrijeznio u potpunosti nakon samo par mjeseci veze vjenčao se s Jelenom Miljuš. No, taj je brak pukao nakon samo osam mjeseci, a Ante je priznao da se "malo zaletio". Jelena je bila 12 godina mlađa od njega.

Nije mu dugo trebalo da upozna novu djevojku, a Ante kaže da je ona prava. S Nađom živi u Zemunu, gdje ima tvrtku koja se bavi iznajmljivanjem automobila. Žive mirno, ne idu na tulume, Ante čak trči na nasipu i kuha, a nedjeljnu misu ne propušta. 

Kaže kako su ga njezini roditelji prihvatili, a iako je sretan u vezi, ne planira imati djecu jer sad prvenstveno želi uživati.

Djevojci Nađi, koja je od njega mlađa 25 godina, toliko vjeruje da joj je u rukama ostavio tvrtku dok je on s prijateljem otišao na Jadran na ljetovanje.

Ante se svaki dan na svom Facebooku pohvali automobilima koje iznajmljuje njegova tvrtka, kao i obilnim ručkovima koji, kako vidimo, ne mogu proći bez veće količine mesa.

Za 24 sata priznao je kako je sretan, a osim što je u dobrim odnosima sa Simonom i kćerkom, redovno se čuje i s kćerima iz prvog braka kao i s bivšom suprugom s kojom je bio u braku prije Simone.

Simona Mijoković

Ante Gotovac

newsletter

Prijavite se na Newsletter