Bizarna metoda

Angažirala je medij kako bi stupila u kontakt s pokojnom princezom Margaret: 'Imala je pozitivnu reakciju'


Barbara Marinović
20.09.2018.12:25
Angažirala je medij kako bi stupila u kontakt s pokojnom princezom Margaret: 'Imala je pozitivnu reakciju'
Foto: Getty

sažeto

Helena Bonham Carter angažirala je medij da bi joj pomogao stupiti u kontakt s preminulom sestrom kraljice Elizabethe


Barbara Marinović
20.09.2018.12:25

Da su glumačke metode nekad sulude, poznato je svima. No, osebujna Helena Bonham Carter otišla je korak dalje dok se pripremala za ulogu pokojne princeze Margaret, čiju ulogu će preuzeti u hit seriji 'The Crown'. Navodno je otišla toliko daleko da je pokušala 'kontaktirati' preminulu sestru kraljice Elizabete. Htjela je što je moguće više ući u ulogu.

Za The Sun je izvor otkrio kako je Helena oduvijek htjela otići korak dalje za svoje uloge. 'Ako to znači i angažirati nekog s nadprirodnim moćima da priča s likom koji će igrati, Helena nema problema s tim. Po prirodi je produhovljena i otvorena uma, oduševljena je što je imala pozitivnu reakciju od pokojne princeze', ispričao je izvor za spomenuti tabloid.

Ulogu pokojne princeze Margaret preuzet će Helena od Vanesse Kirby, koja ju je igrala prve dvije sezone serije. Medijima je otkrila da se boji igrati takvu ulogu. Inače, serija 'The Crown' najskuplja je televizijska serija ikad. Prve epizode producente su koštale 100 milijuna dolara. U trećoj sezoni pojavit će se navodno i likovi Camille Parker Bowles, i njezino upoznavanje s princom Charlesom 1971. godine. Serija je potpuno oduševila gledatelje diljem svijeta.

kraljica Elizabeta

helena bonham carter

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter