Prljavo rublje, nasilje i bračne nevjere

Anđu bivši godinama varao s prijateljicom, a Marić protiv Ive digao kaznenu prijavu! Snježana Dujmića napuštala i vraćala mu se, Nina Morić sve je oprostila


100posto
05.09.2019.16:00
Anđu bivši godinama varao s prijateljicom, a Marić protiv Ive digao kaznenu prijavu! Snježana Dujmića napuštala i vraćala mu se, Nina Morić sve je oprostila
Foto: Arhiva, Tomislav Zorić, Zoran Kusalo / CROPIX

sažeto

Anđa Marić, Nina Morić, Vlatka Pokos... Sve one prošle su kroz teške i dramatične te javne razvode


100posto
05.09.2019.16:00

Lijepa je ljubav dok traje, no kada završi - najčešće rezultira gorčinom, tugom, zamjeranjem. No, većina parova te faze prebolijevanja odrađuje u tišini svog doma, uz par bliskih prijatelja i članova obitelji. No, što kad ste javna osoba? Što kada je partner s kojim ste bili imućniji pa želi na sve načine zaštititi imovinu? Što kada vam je partner nasilan, a cijela drama koju proživljavate kod kuće gleda cijela država? Tada su stvari znatno teže, za sve uključene i za njihove obitelji. Iako se ne čini tako, tijekom godina i Hrvatska se nakupila primjera turbulentnih i burnih razvoda, prekida i fizičkih obračuna ljubavnih parova. Nisu to priče rezervirane isključivo za Hollywood.

Kraj ljubavi zbog nevjere

Anđa Marić i Primož Dolničar danas su u korektnim odnosima, no kada se njihova ljubav tek raspala, u javnost su iscurile i neke uznemirujuće informacije. Da podsjetimo, par se zaljubio 2000. godine tijekom modne revije, a već tri mjeseca kasnije bili su zaručeni. Zbog ljubavi se Anđa odselila u Ljubljanu, gdje je par godina kasnije rodila i sina. Iako im je prvih godina išlo sve od ruke, pjevačica je već 2009. dala naslutiti da im ne cvjetaju ruže, a 2010. objavila je da se definitivno razvodi. Otkrila je tada da je suprug već dvije godine vara te da čeka dijete s njezinom nekadašnjom prijateljicom. Usto, krenula je u tom periodu i potresna bitka za skrbništvo nad sinom. Srećom, nakon niza godina, našli su zbog sina zajednički jezik i danas su Primož i Anđa u korektnim odnosima.

CROPIX/arhiva

Vlatka i Dikan brutalno se svađali

Teško da će se ikada normalizirati odnos Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka Dikana. Iako su četiri godine prije svadbe proveli u vezi, brak im je kratko trajao. Tijekom 2007. Radeljak je Vlatku otjerao iz zajedničkog stana na Cvjetnom trgu, a ona ga je prijavila za obiteljsko nasilje. Tijekom medijskog prepucavanja, niza intervjua i međusobnih optužbi, Dikan je Vlatku optužio i za nevjeru. O svemu se ona kasnije raspisala u knjizi i zbog nje završila na sudu. Da se trakavici ne nazire kraj govori i činjenica o presudi prema kojoj Vlatka mora Leu Radeljaku vratiti novac koji je ona trošila dok je bila u braku s njegovim ocem. Rezultat cijele drame koja ju je snašla bila je na kraju Vlatkina selidba u Kanadu, počela je tamo novi život.

CROPIX

Dujmića je Snježana napuštala, ali mu se i vraćala

Glazbenik Rajko Dujmić zbog prijetnji i fizičkog napada na svoju suprugu već je više puta završio u zatvoru. Velika ljubavna priča para neminovno je umrljana njegovim ispadima, svađama, prijetnjama... Supruga Snježana prijavila ga je prije dva mjeseca jer ju je udario te joj prijetio. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Ovo mu, naime, nije bila prva prijava za obiteljsko nasilje. Prije četiri godine također je završio u Remetincu, no tada su na molbu njegove supruge policiju zvali susjedi. Učinila je to da izbjegne daljnji sukob. Iako se Snježana nadala da će se stvari poboljšati pa mu je oprostila i pokušala mu pomoći da nađe svoj mir, to se nije dogodilo. Skoro su trideset godina zajedno, a već ga je prije desetak godina Snježana pokušala napustiti. Tada se iselila iz zajedničkog stana, no nakon par mjeseci mu se vratila. Par se, inače, upoznao 1982. godine u Primoštenu. Tijekom zajedničkih godina Rajko je postigao velike karijerne uspjehe, a Snježana mu je bila silna podrška u svemu. Hoće li to ostati i nakon ovog posljednjeg ispada - samo ona zna.

Foto: CROPIX

Brankica Grdoviću oprašta sve

Nasilno ponašanje povezano s alkoholom godinama tolerira Brankica Grdović koja Mladenu oprašta silne eskapade. Iako ga je planirala već nekoliko puta napustiti, svaki put se predomisli i ostane uz poročnog supruga. Nekoliko je puta tijekom godina Grdović privođen zbog nasilnog ponašanja, no svaki put kada se primiri, Brankica pronađe razumijevanje, zadnje vrijeme ga pred medijima i opravdava. Ljuta je, naime gospođa Grdović zbog etiketiranja njezinog muža kao nasilnika i alkoholičara te smatra da se puno toga o njemu piše kako bi se sabotirali njegovi koncerti, poput slavljeničkog nastupa koji se održao u veljači ove godine. Slavio je njime 40 godina uspješne karijere.

Jure Mišković/CROPIX

Marić i Majoli ružno su se i javno razveli, no kasnije se povukli i sve rješili u tišini

Iako su danas sretno razvedeni te se izbjegavaju eksponirati, nekad su Iva Majoli i Stipe Marić bili najpopularniji domaći par. Od raskošnog životnog stila, putovanja, poduzetničkih avantura i ljubavi, do svađa, prepucavanja, navodnih nevjera, medijskih istupanja... Stipe i Iva prošli su kroz apsolutno sve tijekom zajedničkih godina, a na kraju se na obostrano zadovoljstvo razdvojili i odlučili živjeti normalnije. Razvod im se pretvorio u tabloidnu sagu, Iva je optužila Marića za zlostavljanje, jedno protiv drugog podigli su kaznene prijave. Uspjeli su u konačnici dalje od medija pronaći zajednički jezik i razvesti se.

Foto: CROPIX

Cetinski i Ivana razveli se mirno, no prepucavanja su počela kasnije

Tony Cetinski i Ivana Nobilo razveli su se 2012. godine gospodski i u miru. Više od deset godina ljubavi zapečatili su u svoja četiri zida, no onda je krenulo međusobno prozivanje, sve nakon što je Tony izjavio da se na listi poreznih dužnika našao jer je bivšoj supruzi bio jamac za kredit. Ivana se potom oglasila rekavši da je Tony bio sudužnik, a ne jamac za dva stana koja su kupili prije rastave. Prije toga, Ivana je podigla tužbu protiv Tonija zbog neplaćanja alimentacije. Cetinski je demantirao njezine tvrdnje i rekao da redovito uplaćuje novac za svoje dijete.

Foto: Neja Markicevic / Cropix

Corona i Morić iznosili najprljavije međusobno rublje

Čitava drama odnosa Fabrizia Corone i Nine Morić trajala je dugih jedanaest godina. Razveli su se, naime, 2007. godine i to u jeku skandala kada je 33-godišnji Fabrizio bio uhićen zbog iznuđivanja i medijskog reketa, a navodno su mu se na teret stavljala i još neka kaznena djela. U skandalu godine Talijani su čak imali prilike i slušati tajno snimane razgovore Nine i Fabrizia, gdje mu ona govori da je nemoralan i da misli samo na novac. Fabrizio je na kraju i pao jer je kompromitirajućim fotografijama ucjenjivao slavne i iznuđivao im tako priličnu svotu novaca. Završio je iza rešetaka, no to nije bio posljednji put. Nina je Fabrizia upoznala kada je bila na vrhuncu svoje manekenske slave. Lijepi par zaljubio se i vjenčao 2001. godine, a 2002. dobili su sina. Imali su iznimno turbulentnu vezu, a oboje su često izjavljivali da je njihova ljubav bolesna i da je nije bilo ni moguće kao takvu održati. Borili su se za skrbništvo nad sinom, međusobno se optuživali, iznosili iznimno prljave detalje jedno o drugom. Otkrivana je sva mračna prošlost para, no nedavno su sve odlučili zaboraviti i to zbog njihovog sina Carlosa. Pametno.

CROPIX

Tony Cetinski

Vlatka Pokos

Iva Majoli

Nina Moric

Anđa Marić

Rajko Dujmić

Snježana Dujmić

Brankica Grdović

newsletter

Prijavite se na Newsletter