Glumica oduševljena i zgrožena

Ana Gruica pretvorit će se u Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića - istovremeno!


Dolores Drvodelić
31.03.2017.12:00
Ana Gruica pretvorit će se u Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića - istovremeno!
Nova TV

sažeto

U novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato očekuju nas nove dvostruke transformacije i dobro nam poznati hitovi


Dolores Drvodelić
31.03.2017.12:00

U novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato očekuje nas nova poslastica. Nakon što je Boris Jambrošić u prošloj epizodi nastupio u dvije uloge istovremeno uz pomoć holograma, istu će stvar ponoviti i Ana Gruica. Njoj je Gljiva dodijelila duet Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika - "Nadalinu". Gruica će nastupiti kao Boris na pozornici, dok će uloga Dragojevića biti ranije snimljena i prikazat će se hologramski. Rođenoj Splićanki Ani bit će posebna čast, ali i pritisak utjeloviti dvije, po njoj, najveće splitske legende.

Nova TV

"Oduševljena sam i zgrožena u isto vrijeme! Nije mi svejedno, Boris i Oliver dvije najveće splitske legende. Po meni je Oliver definitivno pjevač broj jedan Splita, a k tome Boris Dvornik najveća glumačka splitska legenda.", kazala je Ana.

Kako će joj dvostruka transformacija poći za rukom, tek nam slijedi vidjeti, a nadamo se da će nam priuštiti pravi show.

Ni ostali kandidati neće imati lak zadatak u idućoj epizodi. Bojan Jambrošić postaje pjevačica koja dobro poznaje prave mangupe, Nina Badrić. Ivani Mišerić slijedi uloga još jednog frontmena boy banda, ovoga puta to će biti Jordan Knight iz New Kids on the Block.

Nova TV

Mario Roth priprema se za transformaciju, za koju je rekao da mu je izvrsno sjela. Postaje Nicolas Reyes iz francuskog sastava Gipsy Kings, koje inače i privatno sluša. Danijel Bilić utjelovit će Willa Smitha, Nives Celzijus postaje Olivia Newton John, a Mia Anočić Valentić zabavit će sebe i publiku kao Ljiljana Nikolovska iz Magazina. Dalibor Petko također je dobio žensku ulogu - pjevačice iz grupe Las Katchup.

Nova TV

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Oliver Dragojević

Ana Gruica

Boris Dvornik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter