Prekid nakon tri godine

Ana Gruica i Hrvoje Šalković više nisu zajedno: 'Razlaz je najbolje rješenje'


Ines Madunić
13.09.2017.15:20
Ana Gruica i Hrvoje Šalković više nisu zajedno: 'Razlaz je najbolje rješenje'
Nikola Vilić/Cropix

sažeto

Splitska glumica i zagrebački pisac zajedno imaju dvogodišnjeg sina Marata Ivana


Ines Madunić
13.09.2017.15:20

Nakon tri godine veze splitska glumica Ana Gruica (34) i zagrebački pisac Hrvoje Šalković (43) prekinuli su. Dobro upućeni izvori tvrde kako par već mjesecima ne živi zajedno. Ana se vratila u rodni Split, dok je Šalković nastavio živjeti u stanu u centru Zagreba. Kako imaju dvogodišnjeg sina Marata Ivana, sreli su se u kolovozu kako bi ga pisac vidio, no među njima je gotovo. 

"Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje", rekla je za novi broj Glorije Ana Gruica. 

U vezi su bili od 2014. godine, a atraktivna glumica početkom godine natuknula je kako bi htjela još jedno dijete.

Navodno su razlog njihova prekida popularne nepremostive razlike u karakterima, a koje su došle do izražaja za vrijeme Aninog sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Glumica se povjerila prijateljima kako ne mogu uskladiti svakodnevne obaveze.

Posljednju zajedničku fotografiju s Hrvojem Ana je na Instagramu podijelila 17. srpnja, kad su proslavili tri godine veze.

"Sretna nam trogodišnjica, preko 1000 dana (a mali će nam brzo u školu). Hvala na svemu, a najviše na ovom malom bijelom čudu", napisala je uz fotografiju glumica, koja je ostatak ljeta provela s prijateljima u Grčkoj i Italiji.

 

❤️ #athens #acropolis #etotako #travel

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on Aug 27, 2017 at 3:28am PDT

 

Le vacanze continuano... ?? #roma #italia #lavitaebella #vacanzeintelligenti

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on Sep 1, 2017 at 7:48am PDT

prekid veze

prekid

Ana Gruica

Hrvoje Šalković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter