Dobro čuvane tajne

Afera se prelomila preko leđa nevine kućne pomoćnice: Sve je znala i šutjela je, a Karleušin muž dao joj je otkaz


100posto
12.06.2019.14:00
Afera se prelomila preko leđa nevine kućne pomoćnice: Sve je znala i šutjela je, a Karleušin muž dao joj je otkaz
Instagram

sažeto

Jelena Karleuša i njezin suprug ponovno su glavne zvijezde tabloida


100posto
12.06.2019.14:00

Nikako da ih puste na miru - Jelena Karleuša i Duško Tošić opet su na meti srpskih tabloida, ali komentatora na društvenim mrežama.

Prvu buru izazvala je fotografija njihove starije kćeri Atine iz njihovog beogradskog doma na kojoj se fotografirala u outfitu koji je pjevačica nosila na nastupu večer prije.

No, nije stvar bila u tome nego u činjenici da se u pozadini nalazi žena koja nešto radi u kuhinji, okrenuta leđima, a na majici koju nosi natpis je "Staff", odnosno "Osoblje".

Komentatori su zgroženi ili oduševljeni time, no priča tu ne staje.

Foto: Instagram

Dadilja koja je za obitelj radila posljednjih deset godina nedavno je morala otići iz kućanstva Karleuša-Tošić, i to jer je znala sve o aferi pjevačice i bosanskohercegovačkog nogometaša Ognjena Vranješa.

Afera je, podsjetimo, u javnost izašla početkom ove godine, kad je Vranješ, navodno pogođen prekidom, u medije pustio Jelenine intimne fotografije i snimke.

Kako je Karleuša u braku s Duškom Tošićem, s kojim ima dvije kćeri, prvo je sve demantirala, prijetila i vrijeđala Vranješa, a kasnije i podignula 120 tužbi protiv njega i medija koji su sporne fotografije objavili.

Brak su uspjeli očuvati, no posljedice su se morale osjetiti.

Dadilji je otkaz dao Tošić jer je shvatio da je cijelo vrijeme znala da njegova supruga spava s Vranješom, a njemu ništa nije rekla. Sad je sam izabrao novu dadilju koja će biti odana njemu, a ne pjevačici.

 
 
 
View this post on Instagram

Goodbye Dubai, concert in Berlin tonight! Ps(nova pesma “LaJK” kidaaaaa! Hvala svima💪🏻💪🏻💪🏻❤️❤️❤️)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 9, 2019 at 3:45am PST

"Duško je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se miješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se sve promijenilo. Dao je otkaz dadilji, a Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može utjecati na njegove odluke", rekao je prijatelj obitelji.

Navodno dadilja uopće nije bila odana Jeleni već se samo nije htjela miješati u njihov privatni život.

"Ona je s Duškom i Jelenom proživjela sve i svašta. Trpjela je uvrede i poniženja, ali i pored toga što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, nikad nije željela miješati se u njihov burni bračni život. Važno joj je bilo da se brine o djeci", rekao je prijatelj.

Jelena Karleuša

Duško Tošić

newsletter

Prijavite se na Newsletter