Želite li smanjiti masne naslage na trbuhu? Isprobajte detoks kombi drenažu trbuha jedinstvenu masažu je koja je zaludila žene i muškarce!

Trbuh je svakako jedna od najproblematičnijih regija s kojom se podjednako bore i muškarci i žene, a jedan od najvećih neprijatelja je sjedilački način života, loša i neredovita prehrana koje usporavaju metabolizam i cirkulaciju a s time i eliminaciju toksina iz organizma.

promo

Zbog loše cirkulacije naš eliminacijski aparat, kako se naziva trbuh koji se sastoji od limfnih žlijezda,kože, znojnica, mjehura i crijeva postaje sve ljeniji i sporiji. Lošim odabirom hrane tijelo zadržava u sebi sve više nepotrebnih masnoća i toksina koje zbog premalo kretanja sve teže eliminiramo. Dolazi do zastoja limfe, zastoja crijeva, cijeli metabolizam se usporava a organizam je sve tromiji i nagomilava nepotrebne slojeve odnosno salo i celulit. Vjerovali ili ne svaka osoba je sklona nakupljanju celulita na različitim mjestima no trbuh je nekako zajednička slaba točka svima.

image

promo

Na svu sreću postoji rješenje znano kao detoks kombi drenaža trbuha koju u Zagrebu uspješno radi Martina Zrinski, iz Studia Kaja, salona u Horvaćanskoj cesti 156.

"Ponudu našeg salona, ovog smo proljeća, oplemenili novom masažom koja pruža nevjerojatne rezultate već nakon prvog tretmana. Isprva su klijentice bile skeptične, no kad probaju i vide blagodati javlja se ono tipično žensko ‘hoću još‘. Rezultati su zaista impresivni, a ono što oduševljava je činjenica kako se ovom masažom smanjuju masne naslage, ali i regulira probava s kojom imaju problema brojne suvremene žene i muškarci" - kaže Martina dodajući kako trbuh ne mora imati pločice, pogotovo kod žena, jer ispod čvrstog i napumpanog mišića nema protoka limfe i cirkulacije stoga ni eliminacije toksina. Cilj kombi drenaže je mišić trbuha opustiti učiniti ga izduženim i vretenastim. Ispod takvog mišića prolazi limfa i događa se zdrava cirkulacija potrebna za funkciju probavnog i reproduktivnog aparata. Kombi limfna drenaža jednako je potrebna osobama s velikom količinom celulita koju treba izbaciti kao i istreniranim sportašima kojima su previše stisnuti mišići, pogotovo kod žena.

image

promo

Kako izgleda detox kombi masaža?

Riječ je o ugodnoj masaži trbuha odabranim uljima u trajanju od 45 minuta nakon kojih se vide nevjerojatni rezultati. Ovisno o tome koliko su naslage na tijelu dominantne potrebno je ponoviti masažu nekoliko puta u kontinuitetu, ali i piti puno tekućine- vodu kao bazu, ali i u različitim intervalima šalicu čaja od koprive, šalicu čaja od mente. Kod onih koje žele imati još bolje rezultate detox kombi drenažu kombinirajte uz čaj kukuruzne svile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 13:45