Snježna obiteljska sreća širih razmjera

 Martin Lugger

Tražite savršen spoj sunca, snijega, prostranih staza i pristupačnih cijena za obiteljski odmor na skijanju? Nassfeld nudi nevjerojatnu kombinaciju – 110 kilometara staza, 30 modernih žičara te više od 100 sunčanih sati u usporedbi sa sjevernim Alpama. Ovaj dragulj u Koruškoj ne samo da je omiljeno igralište za obitelji već i jedno od najboljih skijališta u Austriji, s 10 raznolikih skijaških područja.

Sun Ski World je zimski avanturistički park koji, prije svega, obećava zabavu. Nassfeld, kao najraznovrsnije skijalište u Koruškoj, postiže visoke rezultate s ovim sveobuhvatnim paketom koji će podići raspoloženje ljubitelja zimskih sportova svih uzrasta. Bilo da ste po prvi put na skijama ili već iskusni skijaš, ovdje ćete pronaći savršen teren po svojoj mjeri.

Za one željne istraživanja, skijanje na 110 kilometara posebno širokih staza u Austriji i Italiji pruža nezaboravno iskustvo. S 30 suvremenih žičara i brojnim pristupnim točkama, Nassfeld jamči bezbrižno uživanje u svakom trenutku. Zahvaljujući redovitim padalinama s Jadranskog mora i 460 vrhunskih sustava za zasnježivanje, doživite glatke XXL staze poput crvenog tepiha, a uz prosjek od 850 sunčanih sati zimi, osmijeh i dobra zabava su zagarantirani.

Djeca koja već dobro skijaju vole “Zmiju” ili “Val” staze koje vode kroz valove, skokove i krivudave puteve kroz šumu. Oni koji vole brzu vožnju mogu se natjecati na SkiMovie utrci ili paralelnim stazama i zatim pogledati video svog spusta. Snow park nudi različite staze za sve razine vještina, uključujući skakanje, javnu stazu te početničku stazu dok rofesionalci svoje trikove imaju priliku pokazati svake nedjelje na besplatnoj ShredSchool radionici.

A što je s najmlađima? Oni idu na istraživačku turneju s vrhunskim instruktorima skijanja u osiguranom Sonnenalpe, Sonnleitn, Tressdorfer Alm i dječjim prostorima u Tröpolachu. Čekaju ih i avanture izvan staza: uživanje u čistoj slobodi na zaleđenom jezeru Pressegger See ili jezero Weissensee, koje se iz godine u godinu pretvara u najveće europsko prirodno zaleđeno klizalište. Ukupno šest staza za sanjkanje, kroz brojne zavoje, u brzini i kroz smijeh, vodi natrag u dolinu. Nešto ležernija, ali ništa manje uzbudljiva, je vožnja saonicama vučenih konjima za vrijeme koje umotani u debele deke imate priliku osjetiti i doživjeti predivnu prirodu s njene tiše i mirnije strane. Tko se nakon toga želi ugrijati, može očekivati udobna mjesta i prekrasna wellness područja u brojnim obiteljskim smještajnim objektima i nagrađivanim dječjim hotelima koji točno znaju kako spojiti roditeljsku čežnju za malo mira i tišine s dječjom razigranosti.

"Kids Surprise" poziva svu cool djecu do 10 godina da se pridruže skijanju u periodu od 07. do 23. prosinca 2023. godine! Osim sunca, snijega i avanturističkih staza, obitelji u Nassfeldu mogu očekivati niz prilagođenih sadržaja kako bi iskusili vrhunski doživljaj. Nassfeld je također poznat po povoljnijim skijaškim odmorima. Unutar "Nassfeld Ski Surprise" paketa, njihovi najmlađi gosti do 10 godina svake subote dobivaju dnevnu ulaznicu "Kids Surprise" po cijeni od 10,00 €! Pod motom "Nassfeld Ski Surprise", djeca do 10 godina dobivaju besplatnu skijašku kartu od 07. do 23. prosinca 2023. godine te dijele sobu s odraslima. Osim toga, u cijenu je uključena škola skijanja uz trodnevni ili šestodnevni KIDS paket koji uključuje tečaj skijanja i najam opreme. U obiteljskom smještaju, na žičarama, u školama skijanja i restoranima također ćete sresti susretljivo osoblje koje će uvijek rado pružiti pomoć i savjet.

Skijališta Weißbriach, Kötschach-Mauthen, Weissensee, Griminitzen and Feistritz/Hrast su vrlo osobna, dobro koncipirana i mala, ali i lijepa. Nude opuštene avanture na stazama za početnike i stručnjake, kao i ugodna zaustavljanja za osvježenje. Stoga su upravo savršena za one kojima ne treba mnogo kilometara staze, ali cijene sve pogodnosti koje dan na snijegu čine tako prekrasnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:23