Otkriveno je tko stoji iza kampanje koja je zaintrigirala javnost

Zagrebačka Mladost na nov je način pozvala sponzore i najavila dvogodišnje putovanje prema vrhu

HAVK Mladost

Posljednjih dana pažnju javnosti privukla je kampanja na plakatima diljem Zagreba koja nosi poruku 2025. vraćamo Zagreb gdje pripada“. Kako se radi o izbornoj godini za lokalne izbore, svi su u prvi mah pomislili kako se radi o nekoj od političkih stranaka. No, uslijedilo je iznenađenje. Uz poruku „2025. godine vraćamo Zagreb gdje pripada“, pojavio se i natpis „Na vrh!“.

Uz grb na plakatu, postalo je jasno da iza svega stoji najtrofejniji hrvatski vaterpolo klub – zagrebački HAVK Mladost. Ova priča ima potencijal da ujedini građane u ostvarenju jednog cilja: uspjeha. Iz kluba pojašnjavaju o čemu se radi.

Video kampanje možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=2pQWgYHafrU&feature=youtu.be

„U sezoni 2025./26. HAVK Mladost obilježava 80 godina postojanja i 30 godina od posljednjeg osvajanja trofeja prvaka Europe. Naša je poruka jednostavna: to je sezona u kojoj želimo uz pomoć građana i gospodarstvenika našeg grada vratiti HAVK Mladost na put europskih uspjeha. Također, želimo da i sam Zagreb ponovno zauzme mjesto koje zaslužuje na sportskoj karti. Priča Mladosti je i priča Zagreba.“ - ističe izvršni direktor kluba, Luka Jakovčev.

Projekt vraćanja kluba na vrh nazvali su ‘Put Mladosti‘. Posljednje dvije godine klub intenzivno radi na stabilizaciji financijske situacije i sanaciji dugova, ali i na različitim komercijalnim projektima kako bi osigurali dodatnu vrijednost sponzorima i partnerima kluba. „Smatram da smo sada spremni u naredne dvije godine pokazati gdje Mladost i Zagreb ponovno mogu biti, te se nadamo da će to biti prepoznato i da će se uključiti što veći broj građana i poduzetnika.“ - ističe Jakovčev.

Put Mladosti je velik, ali i težak. To je najuspješniji hrvatski sportski kolektiv s osvojenih sedam naslova prvaka Europe. No, u posljednje vrijeme klub se trudi održati rezultatski kontinuitet, suočavajući se s financijskim poteškoćama.

„Gubimo. Rastemo. Pobjeđujemo! To je naš moto. Poraz je sastavni dio sporta i važna lekcija za budućnost. U teškoj financijskoj situaciji očekuju se lošiji rezultati, ali vjerujemo da možemo uvjeriti sve građane i poduzetnike koji vole sport i koji žele vidjeti zagrebački klub na vrhu Europe da Mladost može uistinu opet biti taj. Pobjeda Mladosti je pobjeda Zagreba.“ - zaključio je Luka Jakovčev.

Više informacija o kampanji možete pronaći na www.put-mladosti.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:16