Online kupovina sunčanih i dioptrijskih naočala nikada više neće biti ista

 Adrialece.hr

Online kupovina sunčanih i dioptrijskih naočala nikada više neće biti ista

Kupovina modnih dodataka vrlo je uzbudljiva i zanimljiva jer na internetu brzo i jednostavno možete pronaći dodatke koji će idealno upotpuniti vaš izgled.

Zbog nastale situacije zadnjih godina, kupovina na internetu je postala dio svakodnevice i ljudi su se u potpunosti navikli na jednostavnost online naručivanja.

Do sada je najveći problem prilikom online kupovine modnih dodataka bio u tome što kupci nisu mogli znati kako će određen proizvod izgledati u živo i kako će im stajati. Hoće li biti prevelik, premalen, jesu li boje stvarno kao na slici? Ta i slična pitanja su se stalno pojavljivala i uzrokovala nepovjerenje u web trgovine. Nakon što je problem ostao neriješen, na red je došla tehnologija.

Svrha tehnologije je da nam olakša život i svakodnevicu. S tom su namjerom u web trgovini adrialece.hr razvili vlastito virtualno ogledalo koje omogućuje novi način isprobavanja sunčanih i dioptrijskih naočala, bez nepotrebnog obilaženja optika i fizičkih trgovina. Zbog te inovacije sa sigurnošću možemo reći kako je »problem« s isprobavanjem modnih dodataka stvar prošlosti.

Korištenje tehnologije virtualnog ogledala ljudima pomaže na nekoliko načina. Osim što izabrane naočale možete probati pomoću web kamere, tijekom isprobavanja možete podijeliti fotografiju na različitim društvenim mrežama. Tako možete uspoređivati fotografije s različitim naočalama ili ih poslati i za pomoć upitati prijatelje, obitelj i bolje polovice.

Kako virtualno ogledalo točno djeluje?

Virtualno ogledalo funkcionira na principu prepoznavanja lica. Nakon što kamera prepozna vaše lice, na zaslonu će se pokazati naočale koje će se prilagoditi njegovom obliku. Najbolji dio je to da će naočale pratiti realne kretnje vaše glave, čak i ako ju budete okretali lijevo ili desno, moći ćete vidjeti kako vam naočale stoje.

Virtualna ogledala mjere i prepoznaju ljudsko tijelo te na njemu prikazuju razne predmete (u ovom slučaju naočale) u virtualnoj verziji. To je iskustvo koje kupcima nudi opipljive podatke o njihovom izgledu i proizvodu, a istovremeno prodavaču olakšava posao.

Isprobajte bilo koje naočale na adrialece.hr

Nakon što na web stranici adrialece.hr izaberete željene naočale s ikonom kamere, kliknite na sliku i otvorite ih. Potražite gumb na kojem piše »Virtualno ogledalo«. Nakon toga će vas internet preglednik upitati dozvoljavate li korištenje kamere stranici adrialece.hr. Dozvolite korištenje web kamere i naočale će se pokazati na vašem licu. Ako želite isprobati druge naočale, jednostavno zatvorite trenutni prozor, otvorite druge naočale i ponovite postupak.

image
Adrialece.hr

Virtualno ogledalo je dio novog vala tehnologije koji online kupcima/potrošačima omogućava isprobavanje proizvoda, bez da ih fizički imaju u rukama. Zbog izuzetne funkcionalnosti, sasvim mijenja način kupovine na internetu.

Gubitak vremena i umarajući posjeti optikama sada su stvar prošlosti. Posjetite web trgovinu adrialece.hr i sami isprobajte ovu odličnu inovaciju.

image
Adrialece.hr

Ne propustite novu kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala Crullé

Crullé je marka korekcijskih i sunčanih naočala koja je već u prvih par godina svojom kvalitetom i dizajnom osvojila ne samo Hrvatsku, već i cijelu Europu. Naočale Crullé izrađene su od otpornih i tehnološki naprednih materijala. Sve sunčane naočale Crullé imaju polarizirane leće i UV filter. Crullé se poigrava modernim uzorcima i oblicima, a rezultat je linija modernih sunčanih naočala. Nova je kolekcija inspirirana tjednom mode u New Yorku i naglašava toplinu, jedinstvenost i nadu, vrijednosti koje su nam u današnje vreme itekako potrebne. Model Sumptuous savršen je spoj vintage i modernog stila, vrlo je lagan, izdržljiv i dostupan u dvije različite boje. Crullé Opulent idealan je za mlade i aktivne ljude te je dostupan u šest ludih boja, idealno za festivalske dane. Za cijelu novu kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala Crullé provjerite web trgovinu adrialece.hr.

image
Adrialece.hr

O adrialece.hr

Adrialece.hr je najveća web trgovina s kontaktnim lećama u Hrvatskoj. Ove godine slave 9. rođendan, a broj zadovoljnih kupaca leća i naočala raste iz dana u dan. Glavni izvor prihoda predstavljaju kontaktne leće, otopine i različiti dodaci za leće, a u svojoj ponudi imaju dioptrijske te sunčane naočale, naočale za računalo i vožnju te pametne naočale. Njihov osnovni zadatak i želja je svim ljudima, bez obzira na financijsko stanje, omogućiti jasan i kvalitetan vid te im tako povećati kvalitetu života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:26