Klinika VatanMed obilježava 17 godina poslovanja: Veliki popust na transplantaciju kose samo do 7. travnja

Klinika uspješno posluje u 19 zemalja širom svijeta

Promo

VatanMed, najbolja klinika za transplantaciju kose na Balkanu, slavi svoj 17. rođendan! Tim stručnjaka koji vode ovu kliniku je u proteklih 17 godina postigao impresivne rezultate u području transplantacije kose i zadovoljstvo pacijenata im je uvijek na prvom mjestu.

image

Promo

Povodom ove godišnjice, klinika VatanMed Sarajevo je odlučila da ponudi specijalni popust svim pacijentima koji popune upitnik od 01. do 07.04.2023. Ovo je sjajna prilika za sve one koji su možda razmišljali o transplantaciji kose, ali su bili zabrinuti zbog cijene ili drugih faktora. Popunite formu i zahvat obavite po cijeni od 1190 Eura.

Klinika VatanMed Sarajevo je lider u području transplantacije kose na Balkanu i uživa reputaciju vrhunske kvalitete usluga. Njihovi stručnjaci su visoko obučeni i imaju bogato iskustvo u pružanju tretmana transplantacije kose.

Uğur Öztürk, vlasnik klinike VatanMed Sarajevo, izrazio je svoje oduševljenje zbog toga što klinika uspješno posluje u 19 zemalja širom svijeta. "Sretni smo što smo uspjeli proširiti svoje poslovanje širom svijeta i biti priznati kao lideri u oblasti transplantacije kose. Naš tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju vrhunskih usluga svim pacijentima", rekao je Öztürk.

image

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:17