Iskusite VIDno oštar VID u zatvorenom i otvorenom

Uz jedne naočale, odnosno Varilux progresive s Transitions tehnologijom, ostvarite svoj potpuni potencijal
 Essilor

Kad su naše oči u pitanju, uz nastojanja da vidimo što oštrije bez naprezanja, nakon navršene 40-te, prirodno je da posežemo za rješenjima koja su nam pri ruci, pojačavamo svjetlo na mobitelu ili povećavamo slova da bismo ih lakše vidjeli. Ako uz to, osjećate i učestalu napetost u očima i vratu, mutna su vam slova na mobitelu i približavate ga da biste bolje vidjeli čitati, vjerojatnost je da ste ušli u životnu fazu prezbiopa. Najbolje je dogovoriti pregled vida kod očnog doktora i potražiti savjet za malo modernija rješenja za oštriji vid, od onih koja su vam pri ruci, jer vam nova rješenja, uz naprednije tehnologije u dioptrijskim naočalama, učinkovitije pomažu za oštar vid na svim udaljenostima, od blizine do daljine, smanjuju napetost u vratu, te štite vaše oči od štetne plave svjetlosti, kako u zatvorenom prostoru, tako i vani na otvorenom.

Ne mučite sami sebe i ne čekajte puno, provjerite svoj vid i korigirajte ga čim prije, zaštite svoje oči i osigurajte jasan i oštar vid na svim udaljenostima. Stručnjaci u optikama će vam pomoći u odabiru idealnog rješenja za kvalitetan vid, a opet specifično prema vašim životnim potrebama. Konkretno, uz Varilux progresive, koji su broj 1 u svijetu prema preporuci stručnjaka, i s Transitions tehnologijom, ostvarit ćete svoj potpuni potencijal u životu bez naprezanja i kompromisa u vašoj dnevnoj rutini.

image
Essilor

Promjene u životu neka budu vaša briga, a oštar i jasan vid je naša!

Iskusite VIDno oštar VID uz Varilux progresivne korekcijske leće (stakla) kao tehnološki napredno rješenje za prezbiopiju. Kad njima dodate i Transitions tehnologiju, osjetit ćete potpunu slobodu u pokretu, oštar i jasan vid na svim udaljenostima i svim svjetlosnim uvjetima, u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Dok se zahvaljujući Transitions tehnologiji one automatski prilagođavaju na svjetlo, Varilux im omogućuje lagan prijelaz na različite udaljenosti (od blizine i srednje udaljenosti do daljine). Varilux i Transitions zato su savršen spoj za višestruke benefite svakome.

Zašto odabrati Varilux i Transitions?

  • Dobivate naočale koje istovremeno pružaju oštar vid i zaštitu očiju
  • Nema potrebe za skidanjem jednih naočala i stavljanjem drugih: za daljinu ili blizinu
  • Možete odabrati personalizirane Varilux progresive te cijenom prilagođene vašim mogućnostima
  • Prilagodite naočale svom stilu uz Style (moderne) ili Iconic (klasične) Transitions boje

Neke su kombinacije bolje od drugih

Varilux još od 1959. omogućava prezbiopima diljem svijeta savršenu oštrinu vida uz potpunu slobodu kretanja. Danas, kada je potreba za zaštitom očiju od štetnog svjetla sve više prisutna, bilo da se radi o prirodnom ili umjetnom izvoru Essilor je svoje najbolje tehnologije objedinio u jednom proizvodu s ciljem da nosiocima pruži potpuno zadovoljstvo nošenja naočala. Essilor naočalne leće biraju milijuni nosioca diljem svijeta, kao i mnoge poznate osobe, koje znaju da uz bolji vid mogu ostvariti svoj puni potencijal. Odaberite ih i vi!

U kombinaciji s Transitions tehnologijom, Varilux progresivi pružaju ultimativno oštar vid i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Isprobajte virtualno Transitions boje u odabranim okvirima i otkrijte koje naočale najbolje odgovaraju vašem stilu i obliku lica.

Za VIDno oštar VID bez ograničenja i ljepotu u detaljima potražite Varilux i Transitions u Essilor partner optikama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:02