LJETNE RADOSTI

IDEALAN DAN NA PLAŽI Kako provesti savršen ljetni dan

iStock

Konačno je došlo ljeto, doba kada smo sretniji, opušteniji, kad vrijeme više provodimo u prirodi i na zraku, a omiljene aktivnosti su sve one vezane uz sunce i more. Bilo da ste pobornik vodenih sportova ili pak više volite provoditi vrijeme hvatajući idealnu ljetnu boju uz poneko kupanje, plaža je zasigurno mjesto koje nećete izbjeći, a mi vam donosimo prijedloge kako provesti idealan dan na plaži koji ćete pamtiti tijekom cijele godine.

image
iStock

Društvene igre kao zabava za cijelu obitelj

Igranje društvenih igara u krugu prijatelja, partnera ili obitelji su zabava koja može trajati satima i nikada ne dosađuju. Sigurni smo da od djetinjstva gajite ljubav prema nekoj kartaškoj ili strateškoj igri koju ste igrali s najdražima. Iako su sve popularnije virtualne igre na konzolama, još uvijek više volimo dobro staro druženje s ekipom, a igre koje ponesete na plažu okupirat će vas satima, dobro nasmijati i potaknuti vas da ipak aktivirate moždane vijuge. Dobra zabava i igra mogu vas u potpunosti okupirati, a u vrućim ljetnim danima važno je dovoljno hidratizirati tijelo. U pauzi se osvježite svojim omiljenim Cedevita okusom koji će vas ujedno i nahraniti potrebnom dnevnom dozom vitamina.

image
iStock

Zaplešite uz ljetne ritmove

Kažu da ultimativni ljetni hit mora imati dominantni vokal, dramatični bas i ritam, prepoznatljivi instrumentalni dio te specifične pauze i prijelaze koji predstavljaju iznenađenje za slušatelje. Pjesme koje nam se uvuku u uho ostaju s nama još dugo i vraćaju nam sjećanja na opuštajuće sunčane dane, a pravi ljetni hit tjera nas da pokrenemo bokove i zaplešemo dokle god muzika ne stane. Za dobru zabavu na ljetnom godišnjem odmoru potražite plaže s cool mjestom za provod gdje ćete, nakon što izađete iz mora, moći zaplesati uz omiljeni ljetni ritam, a kad se umorite od plesa, osvježite se jednim od Cedevita okusa.

image
iStock

Romantična večera uz zalazak sunca

Nakon cjelodnevnih aktivnosti uz more, obucite na sebe svoj omiljen ljetni outfit, pripremite košaricu punu osvježavajućih ljetnih namirnica i uputite se na najdraže mjesto na plaži. Zalazak sunca, šum mora, miris aromatičnog bilja, sve to će doprinijeti romantičnom ugođaju koji ćete pamtiti tijekom cijele godine. Ponesite sa sobom dekicu i vaša savršena romantična večer može započeti, a uz svaki dobar obrok potrebno je i piće koje će se uklopiti okusom uz ponuđene namirnice. Cedevita nudi čak 5 različitih okusa koje će pristajati uz svaki obrok, a novi dizajn bočice uklopit će se u svaku sliku fotografiju.

Gdje god idete, ne zaboravite na hidrataciju

Ljeto je doba visokih temperatura te je iz tog razloga iznimno važno hidratizirati tijelo kako bi ostali zdravi i mogli normalno funkcionirati pri velikim vrućinama. Cedevita u novoj bočici praktična je za nošenje gdje god pošli, bilo to plaža, putovanje na more, piknik u prirodi ili romantična šetnja uz more. Osim što nas je privukla širokim spektrom okusa gdje će svatko pronaći nešto za sebe, ima i novi dizajn bočice koja je jednostavna i praktična za nošenje i konzumaciju omiljenog napitka u savršenom omjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:06